|
Forum İstanbul Mini Buluşma Resimleri |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | ||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Şubat 2013 Saat 23:22 |
|
Adı mini ama kendi büyük bir buluşma oldu :) çok güzel 6 saat geçirdik. Forum İstanbulda buluştuk yemeğimizi yedik içeceklerimizi içtik, sonra konvoy halinde çok keyifli bir yolculukla Kale centera geçtik. Çekişmeli bir go-kart yaptık, kesmedi ikinci yarışı yaptık :) Kale centerın oto parkında 2 saat geçirdik :)
İşte resimler, iyi seyirler |
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Valla baya güzel ve eğlenceli bir buluşma olmuş kıskanmadım değil.
Kareler harika olmuş ellerine sağlık |
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
süper çıkmışız bütün resimlerde de alperden bekliyoruz şimdi diger resimleri :)
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Genç arkadaşlar saolsun yıllar sonra bana bekar bi gün yaşattılar, 15 yıl sonra go-kart yaptım, 17 yaşındayken binmiştim en son :)
|
||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yaz gelsin dahada güzel şeyler yaparız abi yeterki yengeden izin al :))
|
||
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yaparız inşallah Burak, izin almaya çalışacaz artık, bugün klavyenin hatrına pek bişe diyemediler, klavyeyi bozdunuz akşama kadar elimde netbook klavyesiyle gezdim bulamadım diye trip attım biraz :)
|
||
audiocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
çok güzel bir buluşma oldu, bu kadar renkli geçiceğini hiç tahmin etmemiştim, herkeze teşekkürler. Serkan abi fotolar daha varsa uplayıver buraya, yarın akşam hepsini alacağım. sağlıcakla..
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Burağım bugün rahatsızım hasteneye gidicem yuarın ınsallah atarım
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sen Yokmusun sen yaa ne olcan böle
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bendeki resimler bu kadar Altan diğerleri Alper'de. |
||
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
vayy vayyy vayy on numara olmus..Alperım hayırlı olsun kardesım kazasız belasız..
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Geçmiş olsun Alper dikkat et kendine. |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Zevkli bir buluşma olmuş karting yapmayı özledik inşallah birdahaki sefere bende aranızda olucam.
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Sağolasın teşekkür ederim :)
|
||
volkanC2
3. Vites Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
gelemedik yaa taşınma işi çok uzun sürdü 22:30'da anca eve geçtik tanışma fırsatı başka bir etkinliğe kaldı artık
|
||
Citroën C2'm..''yakışıkLı'' 2004 SX 1.4i
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
geçmiş olsun kardeşim faceden gördüm resimleri :)
|
||
|
||
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bekliyoruz gökhan abi :)
|
||
|
||
Demir
2. Vites Kayıt Tarihi: 02 Nisan 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 546 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Güzel bir buluşmaya benziyor..(Resimlerden görebildiğim kadarıyla)
Evli barklı olunca biraz sıkıntı oluyor..Sadece 1 pazar günümüz var tatil..
Oda yetmiyor zaten..
Umarım ilerleyen zaman diliminde eşli veya bayanlı bir toplantı buluşma olursa uygun olursak iştirak etmek isteriz...
|
||
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
2 Hafta önce güzel bi brunch organizasyonu düzenlemiştik eşli olarak, sanırım haberiniz olmadı, inşallah birdahakine bekleriz. |
||
Zek-i
1. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Arkadaslar dev bulusma diyorsunuz ama 4 tane arac var. İki tanesi peugeot ustelik. İlginc
|
||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |