![]() |
|
307 kronik sorunları |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hmmmmm tamam ozaman hemen satarız peugeot ları
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
düşmanımın bile 307 almasını istemem bu kadar rezil bir araba olmaz sorunları bitmez gaz da bi bela dizeli daha bir dert masrafı sorunu bitmez ahhhhhhhhhhhhhh ben ne çektim kimseler çekmesin kaşına gözüne aldanmayın ha tabi şuan 307 sahibi olan kötü demez sen git bir sanayiyede tamircilere sor parçası en pahalı bir araç ve çok amaçok fazla arıza yapıyor
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
http://aksam.medyator.com/2009/11/04/haber/guncel/7999/balyozlu_mercedes_arizalandi.html Gördüğünüz gibi Mercedes kalitesinde bir 307 dir. |
|
![]() |
|
antikapital-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2013 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı antikapital-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar ben de 307 envy 1,6 var benim arabada cd çaları bozuldu tırnağı kırılmış cd değiştirmiyor ve çalışmıyor
|
|
2004 model pejo 307 1.6 envy 5 kapı
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Ne tarafta oturuyorsunuz? |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
performans hariç arabadan bir şikayetim yok turbodan sorunu olan bir 1.4hdi yada 1.4tdci görmedim etrafımda
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
a_b_k ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Cevaplar için teşekkür ederim .
1.4 hdi motor kullanan arkadaşlar ; turboda bir sıkıntı yaşanıyor mu peki?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
ben 2012 haziranında aldım 2003 307 1.4 dizel gayet memnunum zaten donanımlı bi araba allaha şükür sorun cıkartmadı yeterki her şeyi zamanında yaptır bakımlara özen göster yeter az yakıyo ayrıca şehir içi 22 krş felan yol tutuşu güzel sert kullanıma izin veriyor yüksek bi araba ama savrulsada kaysada kendini hemen topluya biliyor buda bana zevk veriyor acıkcası istediğin hızla gözünün kestiği viraja girebilirsin çok hız yapamazsın 180 fln dedimi kalıyosun cok bağırıyor bide devamlı gaza basma gereği duyuyosun arabaya 250 - 300 kg arası bi yük bindiği zaman bunu hissediyosun bide rampada bayılıyor malum 1.4
|
|
![]() |
|
beatles ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2013 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
kardeşim sorunsuz bı araç 2 yıldr kullanıyorum tek sorunu içi biraz daha kaliteli malzemeden yapılabilirdi o konuda sınıfda kalır ufak tefek ayrıntılara önem vermemiş parça konusunda cokda anormal fiyatları yok gayet makul
|
|
![]() |
|
Bazılarında yıllar geçtikçe arka bagaj havalandırmasından ufak miktarda su girebiliyor. ama bazılarında hepside değil nadir yani. çözümüde 5-10 TL kadar birşey. başka bir problemi olmuyor benim 307'm 2007 model 130 bin KM de daha servise gitmedim :) Allahta götürmesin maşallah. hakkaten çok sağlam araba yapmışlar.
|
|
![]() |
|
a_b_k ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
Merhaba arkadaşlar,
307 almayı düşünüyorum ama birkaç kişiden 307 nin kronik sorunları olduğunu duydum, kullanan kişilerden tavsiye istiyorum cidden sorunları olan bir araç mıdır? Tavsiye eder misiniz? Bide 1.4 dizellerde turbo patlatması diye bir olay var mıdır?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |