![]() |
|
206 hdi yakıt yeşil led sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Şubat 2013 Saat 10:22 |
Merhaba.
Daha önce yakıtım azaldığı zaman önce yeşil led uyarı ışığı yanıyordu. Yakıt ibre çubuğu sona yaklaştığı zaman sarı led ışığı yanıyordu. Yalnız en son depo çeyrekte iken 40 tl lik yakıt doldurdum. Yakıtım azalmakta iken yeşil led ışığı hiç yanmadı. İbre sona yaklaşırken sadece sarı uyarı led lambası yandı. Acaba ne olmuş olabilir? Benim yapabileceğim bir şey var mı? |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam senin arac nasıl bi model anlamadım, bizimkindemi bişey var yoksa seninkindemi
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
Vallahi bilmiyorum hocam. Aracı yeni aldım.
Benden önceki öyle bir şey mi yapmış ne yapmış bilmiyorum. Zaten bu yeşil led lambası farklı bir şey olduğu için dikkatimi çekmişti. Acaba bunlarda farklı mı diye sorayım dedim. Değilmiş öğrendim. Teşekkür ederim. |
|
![]() |
|
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
benim bildiğim de tüm pejolarda turuncu ışıklandırma var, yeşil sarı renk ilk kez duydum.
|
|
![]() |
|
sarı derken turuncuyu kastetmiştim zaten. Renk körü değilim. :)
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşın aracı lpg'li heralde, lpg göstergesini kastediyor. orijinalde olmaz yeşil ışık falan
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() bu yukarıdaki 206 ların gösterge paneli. bahsettiğimiz turuncu ışık 27, senin bahsettiğin yeşil ışık nerde yanıyodu, yada hangisiydi? merak ettim doğrusu bu yeşil ışığı..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
206 hdi diye belirtmiş başlıkta, yeşil led olayını bende ilk defa duyuyorum bendede direk turuncu ışık yanıyor. |
|
![]() |
|
206 hdi demiş başlıkta
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
27 nin olduğun yerdeydi. |
|
![]() |
|
o zamn sizden önceki sahibi kendisine göre ayarlama yapmış ibre belli bi düzeye geldiğinde yeşil yanıyomuş heralde yarım depoya geldimi yeşil yanıyor sonra asgari seviyeye geldiğinde turuncu. güzel fikirmiş. ii uğrasmışlar böle bişeyle.... sizde tekrar yanması için biraz daha mazot koycanız galba o seviyeyi buldurabilmek için
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
206206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 247 |
mantıklı can
|
|
pegeout 207 1,4 hdi trndy
|
|
![]() |
|
Yakıt düzeyi çeyrek deponun biraz altına inince yeşil yanıyordu. Doğrusu en iyisi eski sahibini arayıp sormaktır ama arkadaşı rahatsız etmenin bir gereği yok. :) |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam sizdeki 206 biilinen 206lardan baya farklı galiba ne bu park lambası yakıt göstergesi
![]() |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Valla diğer başlığıda okudum, çok merak ettim aracı
![]() ![]() ![]() Düzenleyen tellotello - 04 Şubat 2013 Saat 11:44 |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Uğraşılmış ama ben de 1-2 gün düzgün çalıştı nedense :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bir an ben de düşünmedim değil ![]() ![]() Pejonun elektrik aksamı çok nazlıdır dikkatli olun derim. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |