![]() |
|
Amfi Yeterli olurmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
istanbullu-3885 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: Esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu-3885
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Şubat 2013 Saat 19:07 |
Düzgün Ve Net Ses Almak İstiyorsanız Özellikle Kenwood Stereo(Ses) Amfisi Sizin İşinizi Görür..
|
|
Peugeout 307 SW 2005 Model 1.6 HDİ 110 HP
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
![]() ![]() ![]() ![]() |
amfi ve ön kapılara kompanent ile süper olur kanaatindeyim.
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
yorumlarınız için tskler
|
|
![]() |
|
elmegro ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
anfi yeterli olur hocam aynı ya yakın sistem bendede vardı bi anfiyle sesi hem net hemde dolu dolu alırsınız...
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
merhba arkdaşlar benim 206 da pioner teyp+kenwod 350 watt hoparlör var..Ses güzel çıkıyor fakat sesi yükselttimmi biraz bozuyor..Benim aklımda amfi almak var ama subwofer almak istemiyorum hoparlördeki basın yeterli olacağını düşünüyorum.Size sadece amfi olsa olurmu yoksa darboğazmı gelir??
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |