![]() |
|
206 1.4 hdi yakıt tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
xdesign_206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ocak 2013 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 970 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı xdesign_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bundan iki hafta önce depoyu 210 tlye fulledim amasyaya gittim geldim 1050 kmde ışık yandı yani aracım uzun yolda 20 krş yakıyo şehiriçide 100 tl ile 350 km yapıyorum 28.5 krş yakıyo.
|
|
Peugeot 206 xdesign 1.4hdi(2006)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tl bazında ölçmedim ama yol bilgisayarı 6.4 ile 6.7 lt/100km arasıonda seyrediyor tahminimce ve önceki ölçümlerimde fark ettiğim kadarı ile 0.2 lt/100 km yol bilgisayarı fazla gösteriyor.
Uzun yol nasip olmadı şehir içi hergün yaklaşık 3 saat yoğun trafikte 100km yapıyorum. sabahları cinnah yokuşunu çıkıyorum anlık tüketim 13den aşağı düşmüyor. |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar aracımda enjeksiyonlarla ve yakıt hortumlarıyla ilgili problemleri vardı yaptırdım ve yakıt ışığı yandığı gibi 100 liralık mazot aldım. şimdi tekrar yakıt ışığı yandı. 310 km yol yapmışım 100 liralık yakıtla. yani 7,8lt/100km yada km de 32krş mu yakmış oluyor. bu arada bu 310 km yol tamamen şehir içi dur - kalklı ve sokak aralarını kapsıyor.
aynı motoru kullanan arkadaşların yakıt durumu ne son fiyatlarla merak ettim..
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |