![]() |
|
2012 206+ Ses Sistemi Anten |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ismoooo2 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 20:24 |
2 Gun önce 500Km deki aracıma Pioneer ses sistemi yaptırdım fakat şöyle bi sıkıntı varki yolda giderken 10 saniyede bir cızırtı alıyorum bazen küçük bazen büyük bi cızırtı zamanla sınır bozucu olmaya başlıyor nasıl bi çözüm bulabilirim aux dayken yada sd kart takılıyken herhangi bir sıkıntı yok.
Gittim gösterdim yaptırdığım yere antenin ucuna aparat takıp bağlamışlar üstüne elektrik bantı geçti bide bi tur attık tık yok çıktım köşeyi döndüm tekrar başladı :D
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Bu parcadan kullanmaniz gerek hocam. Birde teybi oturturken anten soketi cok oynuyor ona dikkat edin Düzenleyen Alicilik - 28 Ocak 2013 Saat 21:21 |
|
![]() |
|
ismoooo2 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
gücü arttırımı bu parça yoksa kendi kullandıkları ek yerine bunumu takıyım ayrıca ismi nedir birde müziksetini kendim çıkarmak istiyorum ama o iki taraftan soktukları parça bende yok nasıl sokebilirm
|
|
![]() |
|
Şu an dikkatimi çekti Ankaradaymışsınız bu işten anlıyosanız gelip gösterebilirm zahmet olmazsa tabi :)
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Teybinizi ddegistirmissiniz anladigim kadari ile. oem disi markali teypler iso tipi anten soketine sahip bu yuzden pejo ve turevleri ar araçlarda yukardaki parcadan kkullanmaiz gerek.
Bu parca iso anten cevirici diye gecer aksesuarci ve teypcilerde vardir Teybi sokmeniz icin o aparatlar sart . Eger teybi yeni aldiysaniz kutusunda cikmis olmali. Ben etlikteyim o cevirici parcadan elimde yok ama teybi cikarmak icin olan parca dan var. Siz nerede ikamet ediyorsunuz? |
|
![]() |
|
Batıkentte oturuyorum o çeviriciden benim aracımda kullanıldı orjinal çıkışını bozmamak için taktılar fakat dediğim gibi cızır cızır ötüyo çözümü bulabilirsek çok güzel olur vallahi radyodan sogudum hep aux da olmuyo :)
|
|
![]() |
|
http://urun.gittigidiyor.com/garaj/radyo-anten-guclendirici-yukseltici-ve-radyo-63491551#product-information
Bu aleti kullanmaya değermi işe yarar bi yanı vamrı bu tür aparatların?
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bence bu tip parcalara gerek olmamalı, yeni taktıgınız teyp ile güzel ses almalıydınız muhakkak teyp oturtulurken anten kablosu yamuluyor ya cıkıyor bence
|
|
![]() |
|
+1 yeni arabada böyle şeyler gereksiz ben de aynı aracı kullanıyorum kısa anten kullanmama rağmen hiç bir sıkıntı yok |
|
![]() |
|
kayali ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
bu konuda birşey demek istiyorum şuan bendede sistem var radyo rezalet ama şöyle bir durum var aracın orjinal teybide varken radyo rezaleti nerdeyse hiç birşey dinlenmiyordu
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sanırım bu parçadan bende var. Söylemesi ayıp Londra'dan getirttiydim
![]() ![]() ![]() Bu arada ismooooooo2 arkadaşım kendinizi, kendini tanıt bölümünde tanıtırsanız forumca memnun oluruz. Ayrıntılı bilgi: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7516&title=yeni-yelerin-dikkatine-konu-amadan-okuyunuz
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
Sabah 8 akşam 8 okuldayım ![]() O parçadan arkadaşta var ama sanırsam teybi yerine oturturken kablo kırılıyor ya da çıkıyor yerinden. Tek sıkıntısı o. Teybi yerleştirirken çok nazik ve dikkatli davranmak lazım. Mahmut hocam bu arada senin parçanın ilanını verelim siteye muhakkak alıcısı olur. Hem senin paranı alırsın hem de alacak kişi beklemez işini görür. Hatta bu arkadaş bile alabilir. Teybi pioneer ise tepe tepe kullanır :D Hadi montajı da benden ![]() Düzenleyen Alicilik - 29 Ocak 2013 Saat 21:11 |
|
![]() |
|
Şu radyodaki cızırtıyı çözelimde başka birşey istemiyorum aux aux ta bi yere kadar şarkıları ezberledim heyecanı kalmadı şarkıların :D
|
|
![]() |
|
Hocam eğer soket kısmı ile alakalı bir sorunsa çok gezmenize gerek yok. Gidin iyi bir yere adam akıllı taksınlar. 5-10tl verirsiniz yakıt harcamamış olur trafişk sıkıntısı çekmezsiniz. Batıkentte oturuyor iseniz şaşmazdaki teypcilere bir uğrayın derim. Eğer soketten bağımsız bir sorunsa ona da müdehale edebilirler. Belki anten hattınız ve ya anteninizle ilgili başka bir sorun olabilir. Önceki teypte sorun yaşıyor muydunuz ? |
|
![]() |
|
Önceki teypi pek kullanmadım kısmet olmadı 124km de teyp değişti cd kullandım bu gun Pioneer Mehmet kazım karabekir e gittim güçlendirmek için aparat gelicek 2-3 gune arayın gelince çağırıyım sizi takalım dediler.
Yan tarafındada can can pioneer vardı orayada bi uğrayım dedim ustası pioneer teyp bozulmaz cok az rastladım bozulanına dedi sabit dururkende cızırtısız çekiyo bu radyo dedi bence şasede almıyo bi şaşmazda elektrikcide götürün anteni değiştirtin dedi ne yapsam bilemedim :S Aparat 12V bağlanıyomuş sahibindende gördüğümden büyük ihtimal. Ayrıca kendi teypleri kuvvetli oluyo anten dandik olsada kapıyo anteni değiştir çözlürü aparata hiç girme dedi :)
|
|
![]() |
|
Can can şişman ve çok konuşan bir adam var . Çok seri kendine inandırıyor adamın satış politikası ve insan etkilemesi çok iyi. Tabi herşey satışa kadar.
Aracınız yeni, kesinlikle saçma sapan ustalara götürüp rezil etmeyin. Eğer zor değilse teybinizi geri takın ve deneyin ses nasıl olacak. Bir de pioneer teybi takıp yerine yerleştirmeden ve anten kablosunu çok gerdirmeden deneyin nasıl oluyor. bunlara göre bir harita çizebiliriz. Güçlendirici olayını bilmiyorum ama sıfır arabada gerekli olacağını sanmam. ben de 6000km de değiştirdim teybi ne öncesinde ne sonrasınd sorun olmadı ki bütün ses sistemini kendim ellerimle yaptım. Benim aklımda bir de siz bu teyple böyle uğraşırken soket zarar görmüş olabilir tam şaseyi almıyorsa yapabilir. |
|
![]() |
|
Teyp takıldı ve sadece 1 kere yuvasından çıkarıldı oda ivedikte gösterdiğim sırada anten fişini aparatını felan elektrik bantıyla sarıp yerleştirdiler vallahi bahtsız bedevilik var galiba bende şu aparatı taktırıyım yine sürerse problem ozaman benden çekicekleri var :D 100 Km yol yaptım problem den dolayı
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |