![]() |
|
frene yapınca arka lastikler kilitleniyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
bilalbaloglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Ocak 2013 Saat 15:51 |
meraba arkadaşlar son bikaç gündür frene basınca arka lastikler kitliyor ve sanki el freni çekmiş gibi arabanın arkası yere doğru iniyor.. bunun neden kaynaklandığını bilen varmı acaba aramızda ? teşekürler ..
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
BENDE MERAK EDİYORUM AÇIKCASI
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
bilalbaloglu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2012 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
![]() ![]() ![]() ![]() |
ilginç diimi ... birisi soğukta el frenini çektiysen olabilir dedi ama baktırıcaz artık..böyle enteresan arızalarda bizi bulur nedense : )
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
aman arkadasım öle bişey varsa burda forumda yazmak yerinde hemen bi ustaya git yaptır. öle direksiyonun hafif kırıkken falan firen yaparsın, dediğin gibi arka kilitlerse araç savrulur döner allah muhafaza takla bile atarsın.. bence hemen git bi ustaya yaptır.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
saol buğra kardeşim doğru söylüyosun gittim zaten ama iki tamircimde baya doluydu en erken çarşambaya gün alabildim.. bu arada sorayım dedim belki bu durumla karşılaşın vardır diye..
|
|
![]() |
|
eroglu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Aralık 2012 Konum: BALIKESİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 107 |
ŞİMDİ BEN KARŞILAŞTIM BU OLAYLA Bİ VİRAJA SERT VE HIZLI GİRDİM ARAÇ İKİ KEZ OLDUĞU YERDE DÖNDÜ 2. DÖNÜŞÜNÜ TAMAMLARKEN ARACIN ARKA KISMI YOLDAN ÇIKMAK ÜZEREYDİ FRENE VAR GÜCÜMLE ASILDIM ARACIN ARKASI ÇÖKTÜ VE DURDU BEN O AN İYİ Bİ ÖZELLİK OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞTÜM AÇIKCASI AMA BİLMİYORUM TABİ
|
|
PEUGEOT 206+ 2010 1.4 BENZİN 75 HP
|
|
![]() |
|
206hdisw ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ekim 2011 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
aynı sorun bendede olmuşdu sebebi arka torsiyonun orada yaylı bir parça var fren hidrolik borularının üzerinde oradaki yay gevşemiş ön fren hiç yok gibiydi yayı sıkınca normala döndü
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
tamircimle konuştum oda buna benzer bişi söledi kardeşim ama bakmadan bilemeyiz tabiki yaptırınca yazarım sorunun ne olduğunu..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bilalbaloglu
eyw kardeşim bi denim bu söylediğini...bu arada tamircime gittim adam şaşırdı ilk defa böyle bişeyle karşılaşıyorum diye : )
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
vaaayyy.... bu demektirki yokuş kalkış desteği ;) bence ellemeyin devam edin
|
|
![]() |
|
Feyribas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
Kampanadaki yaylardandir...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |