![]() |
|
Aracınız KM'ye kaç kuruş yakıyor?? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |||
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ya Benzincilerde Ekmek Yesin Az :D
|
|||
![]() |
|||
sansasyon61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 349 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sansasyon61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
km de 35 kurus yakıyor bıraz fazla ama bende anlamadım :)
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
Bizim kaldırımarı yapınca arabanın altı sürtmeye başladı bende şüpheleniyorum :D Babam yurt dışından geldi geçen arabayı ona verdim depo doldurduktan spnra 230km de idi 290km de geri aldım ben verdiğimde 6.8di ortalama 9.7 yapmış baba naaptın dedim normal gittim geldim dedi. Dedim ben baya ekonomik kullanıyorum arabayı ya da babam acemiledi. |
|||
![]() |
|||
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
||
Arabaların suçu yok , tüm günah vergilerin :)
|
|||
![]() |
|||
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
||
Şu elektrikli araçlar yaygınlaşsa acaba daha az masrafla rahatça arabaya binebilirmiyiz...
|
|||
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|||
![]() |
|||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
||
30kr civarı yakıyorum lpg ile şehir içinde, benzini denemeye bile korkuyorum 40tan fazla yakıyordu en son :)
|
|||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|||
![]() |
|||
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
||
dizel 206 ya binerken şehir içi 6-6,5 litre yakıyordum şu an 2011 citroen c3 benzinli 1,6 120 hp triptonik aracım var hesaplamak bile istemiyorum ve kaç km yapmış bakmıyorum ama 8 litreden fazla yaktığını biliyorum.
|
|||
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|||
![]() |
|||
haSAN_307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2013 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haSAN_307
||
s tuşuna basmazsam 30 KRŞ :)) |
|||
307 1,6 XT 2003 otomatik vites full
|
|||
![]() |
|||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
||
52 LT yakıtla şehir içi 970 km yolmu yaptın ? Ortalama 5.31 km de228 krş yakmışsın. Kış şartlarında nasıl beceriyorsunuz?
|
|||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|||
![]() |
|||
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
||
Benzinde 32 krş/km
LPG de 21 krş/km Triptonik vites çok şükür fazlasıyla memnunum :)
|
|||
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|||
![]() |
|||
NightKiss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 101 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
||
Ben 2 lt benzin almaya gidiyorum. ( Arabayı yakacam :) )
|
|||
Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak, ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
|
|||
![]() |
|||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
206 2000 model 90 hp.
12,5 litre lpg tüketiyorum.. 33 34 kurusa denk geliyor. cok mu ki ?
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı NightKiss
||
dizel 1.6 bakımları tam, lastikler iyi, 3 km gidiş 3 km geliş yol yapıyorum günlük. Yarım depo ile 360 km yol yapmışım. eğer yarım depo 30 lt re alırsa en iyi ihtimalle 8.3 lt yakmışım 100 km de. sen bana 250 km fark atıyorsun 1 depoda.
|
|||
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
5 - 5.5 arası 100 km'de..
2.85 tl burada benzinin fiyatı aşağı yukarı 150 kuruş yiyor velet
![]() |
|||
![]() |
|||
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
||
benzinde km de 55-60 kurus yakıyor şehir içi uzun mesafede 40-45 kurus yakıyor sakin şekilde kullanırsam tabi :)
lpg de şehir içi 30 kurus yakıyor.uzun yolda 26-27 kurus yakıyor. not:lpg takılalı daha 1 ay oldu.1000 km bakımı ve ayar yapılmadı. 2. not arac 2000 motor gti :)) bence lpg de benzine bakarak çok çok iyi :))
|
|||
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|||
![]() |
|||
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
||
Bugun hesapladim 47 kurus arac 1.4 benzinli 2011 model :-D
|
|||
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|||
![]() |
|||
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
||
son 1500 km şehir içi ortalama değerim 100 km de 5,6 lt
|
|||
2004 307 1.4HDI
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
benzinde daha hiç denemedim.. lpg de şehir içi hergün 50 km gidiş geliş 27-28 krş yakıyor...
yalnız şunu çözemedim yazılanlara bakaıyorum ve iyi ki yüksek motor almısım diyorum... 1.6 benzinliler 1.4 dizeller bizim kadar yakıyor ?
|
|||
![]() |
|||
tolga35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ağustos - 1971 Kayıt Tarihi: 27 Haziran 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 204 |
||
buradan bazı arkadaşlara sadece helal olsun demek geliyor içimden. maşallah fabrika verilerinin bile altına düşen çok arkadaşımız var! benim ricam; örneğin tiptronik araçla (otomatik) benzinde 32 kuruş yakan arkadaşın sürüş tekniklerinden faydalanmak,zira 307'nin fabrika verisi şehir içi 11 litredir.saygılar... |
|||
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg
|
|||
![]() |
|||
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
||
şehirler arası 0,18 krş. şehir içi maksimum 2.10 krş.
yanlız 1.4 hdi :)
|
|||
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |