|
Peugeot Logo Amblem Sticker |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
leffe
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 10:09 |
Aracın bagaj kapağında Peugeot yazısının altına, araç sıfırken yapıştırılmış olan yetkili satıcının amblemini söktüm. 9-10 yıldır yapışık olduğundan arkasında berbat bir leke kaldı. Neyle denediysem çıkmıyor, hatta boyayı bile sökmüş. Şimdi boyatmayla uğraşmak istemediğimden 4*4 cm genişliğindeki bu bölgeyi örtecek orjinal Peugeot arma logo stcker arıyorum. Yerli sitelerde bulamadım, yurtdışı sitelerde ise şunlara benzer örnekleri mevcut. Elinde olan, bulabilecek var mı?
|
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O bölgenin resmini çekip bizimle paylaşırsan belki daha farklı çözümlerde bula biliriz.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
+1
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
leffe
1. Vites Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
Aziz
BÖLGE TEMSİLCİSİ KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Orjinal olması adına oraya hiç bişey uyduramadım, el yapımı üretkenlik gerekir, Sticker tavsiye etmek isterim ama illa boyamak istemiyorum dersen tek ilgimi çeken logo olarak Bu linke göz at veya, geri vites ışıklarına ek bir aydınlatma, Kablosu geçecek kadar küçük bir delik yardımıyla, tabi bağaj kapağını ve sol çamurluk tarafını boydan boya kablo gezdirmen gerekir.
yada sert kaucuktan hazır satılan yapışkanlı çeşitli Resimler olabilir (Türk bayrağı - Atamız - Nazarlık ) tabi buda yapışkanlık bi olay, Tek çözüm bence burdan GökaN arkadaşımıza Ulaş msj ile, Sana Oraya uygun Peugeot Turkey Stickeri yollasın Tek tavsiyem :) benden bukadar. |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |