![]() |
|
Alınık 206 deri kaplama simit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 19:55 |
Bu alıntıyı incele dostum... _semihk_ kardeşimiz önermişti, onun direksiyon da deri değil diye biliyorum...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
![]() ![]() ![]() ![]() |
çok çok teşekkür ederim Semih kardeş. benim simit orjinal yanlız. hani deri değil. yine aynı uygulamayı yapabilir miyim?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=26267&title=deri-direksiyon-boyama-resimli
Kendim yaptığım bir uygulama... İncelerseniz bir fikir oluşturabilir...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Teşekkürler. fiyat son mu acaba? bi ikramda bulunabilir misiniz?
|
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
|
nkre51 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Başlığı ''Alınık 206 Deri Direksiyon Simidi'' diye değiştirirseniz daha anlaşılır olur. Ayrıca konu Alınık Parçalar bölmüne taşınmıştır ve Alım Satım bölüm kuralları gereği alttaki bağlantıya göz atın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
Arkadaşlar, 206 deri kaplama temiz simit aranıyor. Temiz olması koşulu ile fabrika çıkışı orjinal deri direksiyon da olabilir. direksiyonu kaplatmak istemiyorum. üzerindekini yedeğe ayırmak için elinde ayrı satılık var ise anlaşalım
![]() Düzenleyen toretto16 - 24 Ocak 2013 Saat 17:24 |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |