![]() |
|
206 direksyonu çevirdiğimde ses geliyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
djr35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ocak 2013 Saat 03:01 |
selamlar arkadaşlar. 2003 model 206 hdi xline aracımda sağ hidrolik kolu kısmında az bir bir yağ kaçağı vardı usta bi ara getir bakalım demişti. bir türlü fırsat bulup götüremedim. dün yolda giderken direksyonu çevirdiğimde önceleri hafif hafif başlayan ama daha sonra artan aşırı derecede rahatsız edici bir ses geliyor. artık bu ses o kadar gacırtı gucurtu yapıyorki arkada oturan bir kişi bile bu sesi duyabiliyor. yağ haznesine baktım yağ alt seviyedeydi yağ ekledim servise gidicem ama gidene kadar idare edermi diye düşündüm ses hiç kesilmedi. sizce bunun bana maliyeti ne olabilir?
![]() |
|
''206 ESKİMEYEN EFSANE''
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tahminimce aks kafası bozulmuş tanesi 40 diye hatırlıyorum
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
djr35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
inşallah öyledir kardeşim teşekkür ederim ilgin için
![]() |
|
''206 ESKİMEYEN EFSANE''
|
|
![]() |
|
samet2461 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2012 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1047 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı samet2461
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş benim aracımda 2003 206 x-line sanki benim ağzımdan yazmışsın aynı sorun bendede var sağ tarafta
![]() |
|
YOUTUBE KANAL: youtube; ghostK
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |