![]() |
|
bu ürün 206 da nasıl durur |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ocak 2013 Saat 14:53 |
selamun aleykum arkadaşlar nette şöyle bişey gördüm değişik geldi 206 ya taksak görüntü nasıl olur.
taktıran arkadaşlar var mı ?
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Harika durur benden söylemesi :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
berrrbat durur sakın ha hocam, geçenlerde bir 206da gördüm o kadar emanet o kadar saçma duruyorduki anlatamam
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
ben şahsen begenmıyorum bu tarz farları zevk meselesi biraz.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
bende nabız tutuyorum burada
fiyatıda biraz uçuk geldi bana
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
modifiye far fiyatları bu aralarda ama bence güzel durmaz uzak durun derim
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Bende beğenmeyenlerdenim.
|
|
![]() |
|
beğenmiyenler ağırlıklı galiba
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
ya o gri kısmı kendi araç rengine boyatabilirsen yine bi miktar ama tekrar söylüyorum o halde bile yine güzel durmaz, far karartmayı tek geçiorum orjinal farlardan sıkıldıysanız
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
bunu takan dalga konusu olur bence
|
|
![]() |
|
baroff ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Kasım 2012 Konum: İnegöl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 268 |
Beğenmeyenler klubüne benide katın.
|
|
![]() |
|
EnSoNiQ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
hoş durmaz :) beğenmiyorum modifiye dediğin birazda aracını asil göstermeli bunlar yapmacık modifiyeler :)
|
|
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
tek kelimeyle berbat.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
aracın griyse bir nebze..
![]() |
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
kesinilikle ![]() |
|
![]() |
|
evet arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler anlaşılan böyle bir far almıyacaz yorumlardan onu anladım
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
uzakdan güzel gibi dururda. yakından bakınca kötü oluyo.
biz Astra Sporta takmıştık aynısından. dediğim gibi oldu uzaktan hoş ama yakından berbat :D |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |