![]() |
|
Araç trafik sigortaları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ocak 2013 Saat 11:01 |
Arkadaşlar bu konuyu trafik sigortaları hakkında bilgi almak ve paylaşmak adına açtım umarım doğru yere açmışımdır. Öncelikle benim araç peugeot 306 xr platinum 1.6 Motor ve ilk defa araç aldığım için axa sigortadan 480 tl 7 Taksit yaptırarak araç trafik sigortasını yaptırdım. Tabi plaka benim 06 büyük şehir olmasıda fark ediyordur herhalde benim merak ettiğim sizce pahalıyamı yaptırdım. Yoksa normal mi bu fiyat teşekkürler. |
|
![]() |
|
silivriserdar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araç 2001 model eklemeyi unuttum. |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Teklif olarak almadın mı? geçen sene 8nci ayda 2001 model 1.6 motor 306 sedan'a 272 liraya axadan almıştım bende 41 plaka model ve motor aynı tabi, lakin şu önemli bir unsur, Şehir ve Şahsın ilk araç alımı olduğu için ve 30 yaş altıysan normal diyebiirim şahsen. ve o tarihten bu tarihe araya zamda girdi bildiğin üzere.
Düzenleyen Aziz - 18 Ocak 2013 Saat 12:18 |
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Şimdi Baya yükselmiş o zaman valla tanıdık diye direk ona yaptırdım sigortayı açıkçası fazla araştırmadım. Yaş 30 |
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
tanıdıksa teklifleri değerlendirmiştir. zaten axa şuanda en ucuz teklif veren firma. bir çok nedenden fiyat yüksek çıkabiliyor fakat sanki çok fazla olmuş gibi.
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Biraz önce poliçemi yeniledim, %20 hasarsızlık indirimi ile 34 plakalı aracımın poliçesini axa sigortadan 273 TL'ye yaptırdım, yaş 32.
|
|
![]() |
|
leffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Ocak 2013 Konum: Muğla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 90 |
2003 307xr 1,6 benim de ilk aracım 48 plaka 234 tl mapfre genel sigorta yaş 31 04.01.2013
Düzenleyen leffe - 18 Ocak 2013 Saat 13:57 |
|
2003 Peugeot 307XR 16v 5p
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Bende sigortayı yaptırdıktan sonra fiyat araştırması yapmaya çalıştım ama diğer sigorta şirketleri bilgileri istediği için direk police yapılmış diye fiyat vermiyorlar ve aldığım bilgiye görede yapılan sigorta iptal edilmiyormuş. Seneye kadar beklemek zorunda kaldık. Sigortayı yaptırmadan önce araştırma yapmak gerek onuda öğrenmiş olduk. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Herkes fazla diyor ya bu ne sinirlerim bozuldu :) bide iptal edilmiyormuş seneye kadar bekle artık. Ben ilk defa araç aldığım için böyle yüksek olduğunu söyledi sigortacı axa sigorta en ucuzu diye biliyorum. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bende Axa'dan yaptırdım 273 Lira tutmuştu. Ekim 2012 yapıldı, bu 2. yaptırışımdı aracı alalı 1,5 yıl oldu en fazla.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
çok iyi araştırmak gerekiyor tavsiyem bütün acenteleri gez
ben gecen yıl subatta 166tl ye yaptırdım nette araştırdım en ucuz 368e teklıf aldım gecen yılkı sigortacıma gittim 188tl çıkardı.çok fark ediyor.
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı silivriserdar
Artık seneye öyle yapacağım. Ya benim dezavantajım ilk defa araç alıp sigorta yaptırmam oldu. Yoksa Normalde bu kadar değilmiş. Deneme yanılma sistemi ile tecrübe sahibi oluyoruz. Küçücük bir police verdi bana sigortacı içeriği nedir bu sigortanın hangi durumlarda kullanılır tam detaylı olarak bilmiyorum. |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Zorunu trafik sigortası olduğu için poliçeyi araçta taşıyın, ruhsatla yanyana dursun. Seneye mutlaka başka acentalara da sorun hocam. Axa bile olsa farklı yer farklı fiyat verebiliyor. Kasko yaptırdıysanız aynı acenta daha iyi fiyat verebiliyor.
Yaptırmış olduğunuz sigorta Allah göstermesin kaza yaptığınızda karşı tarafta oluşacak bir hasarı telafi etmesi için yaptırılmıştır. Karşı tarafa vereceğiniz hasarlar trafik sigortanız tarafından karşılanacaktır. (Yeni araç aldığınız için belki bilmiyorsunuz diye açıklama ihtiyacı duydum, belki biliyorsunuzdur zaten). Forumumuz bu tip soruları sormak ve arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmasını istemek açısından en iyi yerdir. Danışmak istediğiniz konularda gönül rahatlığı konu açabilirsiniz. Aracınız hayırlı olsun.
|
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
bende yaptıralı 10 gün oluyo 2004 307 ye 8 yerden fıyat aldım 416 yla 620 arası fıyatlar çıktı yaşın ne kadar küçük olursa o kadar fazla fiyat çıkıyo
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |