![]() |
|
307 emniyet kemeri sensörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ocak 2013 Saat 11:12 |
Arkadaşlar bir kaç 307 de dikkatimi çekti de,emniyet kemerleri ya toka ile takılı ya da arkadan dolandırılıp takılmış.
Sorum şu;benim aracımda da emniyet kemeri ışığı yanıyor fakat uyarı sesi yok bu ses mevcut mu 307ler de değil mi ? Bilgilendirirseniz sevinirim keyifli forumlar. |
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende mevcut değil sadece ışık var fakat ses yok hocam. Bildiğim diğer arkadaşlarda da bu durumda ama keşke hem yolcu hem de şoför için hem ses hem de ışık olsa
![]() ![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Var hocam. hem yolcu hem benim için. Koltuğa otururlarsa ve kemer takılı değilse hem ses hem ışık ve ses yavaş yavaş artıyor yükseliyorda yükseliyor deli ediyor resmen :)
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Aynen dediğiniz özellik var. Hem yolcu hem şöför için koltuklarda sensör var kemer takılı değilse hem sesli ki bu ses yavaş yavaş artıyor hem ışıklı oda yanıp yanıp sönüyor =)
|
|
![]() |
|
tellotello ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bizim eski kasalarda tamamen sistem yok değil mi hocam? Keşke olsa da aktif ettirsek falan güzel olurdu
![]() |
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
|
![]() |
|
fexzi ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2011 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1469 |
2006 makyajlı kasadan sonra geldi diye biliyorum bir an içime kurt düştü sormak istedim :)
Salih abi seni deli edecek bir proje üstündeyim :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
|
Filtre kitinin yeni sesi :) Otomatik-triptonikte filtre ses yapmaz diyenlere özel olacak :)
|
|
2004 307 XT BVA
1.6 16v 110Hp |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |