![]() |
|
Lpg'yi Ruhsata İşletme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cemm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Ankara-SİNCAN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Ocak 2013 Saat 18:01 |
Merhaba Arkadaşlar ,
Öncelikle baya zamandır aranızdayım fakat üye olma kısmında biraz geç kaldım . Yaklaşık 2 ay önce 2001 model bir 206 ya sahip oldum. Araçta Lpg var ama ruhsata işlenmemiş , muayenemde 2013 12. ayda bitiyor. Montajla alakalı bütün belgeler fatura , proje vs. 03.2012 tarihli ..Bu evraklarla ruhsata işletebilir miyim veya ne yapmam gerekli ? Şimdiden cevaplarınıza teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle üyelerimi tanıyalım başlığında kendinizi tanıtız.
Sorunuza gelince evet elinizdeki evraklarla lpg'yi ruhsata işletebilirsiniz ama fatura tarihi 1 ayı geçtiği için trafik tescilden ruhsatı çıkarırken gecikme cezası ödersiniz, ceza şuan ne kadar bilmiyorum ama 2 yıl önce 60 TL civarındaydı. |
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
konusu varmı bilmiyorum araştırma yapmadım bende ama şu lpg yi ruhsata işletme olayını biri tam olarak açıklarsa güzel olucak.
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hasanemre kardeşimiz herşeyi açıkça yazmış... 26 Aralık 2012 tarihli yazısı bu yani güncel sayılır... Ben de taktırdım... Projeyi yaptırmadım, muayene den 1 gün önce alacağım bu sebeple...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |