![]() |
|
Boğaz kelebeği adaptasyonu nasıl yapılır? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 11:51 |
Boğaz kelebeğimiz temizlettim. Sonra adaptasyon yapıldı mı yapılmadı mı bilemiyorum. Teknik olarak bu nasıl yapılır? Bir ustaya götürsem tekrar temizletmeden sadece adaptasyon yaptırabilir miyim?
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yapar. Bilgisayara bağlayıp yapıyor zor bir işlem değil. Tekniğini tam bilmiyorum, sizin de bilmenize gerek yok ustana durumu anlat bilgisayara bağlayıp hallediyor, meraklıysanız bu konuya ustanızı takip edin yaptıklarını :) |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
hocam boğaz kelebeğini değiştirmek ne fayda sağlıyor ?
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
lisanslı bir Peugeot Planet PP2000 yazılımı olması gerekiyor diye biliyorum, adını yanlış biliyor olabilirim. 3-4dk rolantide çalışır halde araç bu yazılıma bağlanıp hava girişi ve egzoz çıkışındaki sensörlerin ölçüm değerlerine ECU'daki göre hava-yakıt haritasını güncelliyor basit olarak.
|
|
![]() |
|
kuantum ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 332 |
değiştirmek değil, fakat temizletmek lazım, aracın rölantide sarsılmadan çalışmasını, çekişini güçlendiriyor. kesinlikle fark ediliyor. ama mutlaka temizlik sonrası adaptasyon yapılması lazım.
|
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
araç 40 000 de gerekli mi sence
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
kesinlikle gerekli bence. zararı olmaz, faydası olur.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |