![]() |
|
sunroof camı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Aralık 2012 Saat 02:54 |
arkadaşlar kolay gelsin bir sorum olacak bu sunroof camı ayaksız ayaklı olayı nedir? ve sadece cam deniyor bu camın altında bir plastik mevcut mu normalde benim mekanizma çalışır durumda cam alacam ama anlamdım gitti araştırdım resimlerebaktım yok göstermiyor altında sanki plastik bir şekil ile cevrili gibime geldi.... bir bilen varsa bir açıklık getirsin bana lütfen.
|
|
206 S 16 2.0 gtı (ŞEYTAN KIRMIZI) BenzinLİ BURSA OSMANGAZİ
|
|
![]() |
|
16 gtı 16 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Temmuz 2011 Konum: bursa osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 118 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar kimse birşey bilmiyor mu bu konuda ?
|
|
|
|
![]() |
|
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Orjinan camın altında ayakları vardır,camcıların sattığı bildiğimiz camı kesip satıyorlar onlarda ayak olmaz, ayaksız cam açılıp kapanmaz o ayaklar kızakların içinde çalışıyor camın açılıp kapğanmasını sağlıyor
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
eyvallah peki bu camın yan sanayisi ve orjinali var bir sunroofçu ile görüştüm yan sanai kötü duruo ayaksız bir işine yaramaz falan dedi gene uçar dedi yaptıran birisi varmı acaba bu yan sanayiden ve performansı nasıl camın ayriyetten bu camda ayak olmassa bile montelenebilir mi....
|
|
|
|
![]() |
|
SZKR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Mayıs - 1984 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2011 Konum: İZMİT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 250 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
uçmak? gene?
Sunroof'unuzun başına ne geldi çok merak ettim?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
otobanda giderken cam bi anda havalandı yıldızlar tepemde idi .. görüştüğm ustada bana açıkladığım gibi söyledi bu yan sanayi yaptıran kimse yok mu acaba ona göre alıcam ürünü boşuna para vermeyelim birde
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
orjinal sunroof açma değil atması sıkıntı diil sadece bu ayaksız satın alacağım cama sonradan ayak takılır mı montelemede sıkıntı olur mu onu çğrenmek istiom sadece....
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
vericeğim paraya mı yanayım yoksam uğraşmama mı anlamadım ki sunroofçuda sölediğinden hiç bişi anlamadım valla nese gene gidecez bir sunroofçu bulacaz anlaşılan napalım...
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 16 gtı 16
valla öle gerçi 1 senedir sunroofsuz kullanıyorum aracı üstüne mika montelettim öle kullanıom çok uğraşstırırsa uğraşmayacam valla.. eyvallah çok sağol bakalım artık biraz yoracaz bizi :):) allah kimsenin başına vermesin bu illeti :)
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |