![]() |
|
Bir Kaç Küçük Soru |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Resd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Ocak 2013 Saat 23:17 |
|
Merhaba Arkadaşlar.
2004 Peugeot 307 XT Sahibiyim ve arabamdan çok çok memnunum. Yalnız aklıma takılan bir iki ses sorunu var. 1. Araba ile seyir halinde iken cam açıkken sol ön teker tarafından cik cik ses geliyor sanki tekerde taş varmış gibi ses çıkarıyor ama taş değil. 2. Yine seyir halinde iken hafif çukurlardan falan geçerken yine sol taraftan hışırtı gibi bir ses geliyor aynı zaman da bazen firen yaparkende aynı ses geliyor. Direksiyon tarafından geliyor gibi ama oda yanılmıyorsam solteker tarafından geliyor. 3. Yüksek hızda giderken fren yaptğımda direksiyon da titreme oluyor. Bu ses lerin ve titreme sorunun kaynağı sanki bana tek bir sorun gibi geliyor ama emin değilim daha tamirciye falan da gitmedim. Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var. Teşekkürler. |
||
![]() |
||
soneroo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 65 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fren diskleri gibi geldi bana ama 2.sorunuz hariç
|
||
Ford Focus 1.6 Trend Pk (2006)
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
1. cik cik ses gelirken hafif frene dokununca ses kesiliyorsa fren balatalarından yapar.
2.? 3. Titremeyi fren disklerinden yapar. |
||
![]() |
||
Resd ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2012 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
|
o zaman fren diski ve balatalarda yoğunlaşmam lazım. 2. Sorumu biraz daha açıklığa kavuşturayım. Normalde Çukurlardan geçerden rot lardan gelen ses tok bir sestir vurma sesidir. Bendeki ses ondan daha ince ve duyulması daha zor sanki hafif bir boşluk var ve birbirine sürtüyor gibi daha çok o sesi naylon poşet sesine benzetiyorum ben o ses çıkarken direksiyon da bir şey hissetmiyorum. |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
gıcırtı gibiyse salıncaktan gelebilir.
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
||
istanbullu_3886 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
fren balataların azalmış olabilir disklerin kesinlikle tornalanması gerek
|
||
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |