Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - MTV Ödeme Kampanyaları (Son Gün)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

MTV Ödeme Kampanyaları (Son Gün)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (1) Teşekkür(1)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: MTV Ödeme Kampanyaları (Son Gün)
    Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 14:25
GARANTİ BANKASI PİRELLİ KAMPANYASI

Mtv ödemesini internet şubesinden yapanlar lastiklerini pirelli ile yeniliyor

http://www.garanti.com.tr/tr/kampanya/2012/aralik/mtv_pirelli.page?

1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında MTV ödemesini İnternet Şubesi’nden yapan herkese Pirelli’den yapacakları Yaz/Kış Oto, SUV, Hafif Ticari araç lastik alışverişlerinde %20 indirim!
Hemen İnternet Şubesi, Ödemeler menüsü Devlet/Vergi adımı ile hesabınızdan ya da kredi kartınızı kullanarak üstelik 3 taksit imkanıyla MTV ödemenizi yapabilirsiniz. Dilerseniz Pirelli’den %20 indirimle lastiklerinizi yenileyebilir, dilerseniz kış lastiklerinizi satın alabilirsiniz.

AKBANK PIRANHA KAMPANYASI

Kampanya 01 Ocak 2013 – 31 Ocak 2013 tarihleri arasında Akbank kredi kartları ya da vadesiz hesapları aracılığıyla gerçekleştirilen MTV ödemeleri için geçerlidir.
Kampanyadan faydalanabilmek için;
Tüm Akbank şubeleri ya da Akbank Direkt aracılığıyla ödeme yapan kişiler, kampanya kodu alanına plaka numaralarını boşluk bırakmadan (örnek: 34ABC45) girmelidir.
www.gib.gov.tr aracılığıyla Akbank kredi kartlarından MTV ödemesini gerçekleştirenler ise, ödeme yaptıkları kredi kartının SON 6 hanesini birleşik olarak
(örnek: 456788) kampanya kodu alanına girmelidir.

MTV ödemesinin gerçekleştirildiği günü takip eden iş günü itibariyle kampanyadan faydalanmaya başlanabilecektir.
Kampanya dahilinde Piranha kampanya sayfası üzerinden alışveriş yapabileceğiniz son tarih 28 Şubat 2013 23:59’dur. Bu tarihten itibaren kampanya kodları kullanılamayacaktır.

https://piranha.com.tr/campaign.php

YAPI KREDİ BOSH SERVİS KAMPANYASI

Verginizi ister Yapı Kredi kredi kartınızla www.gib.gov.tr'den
3 taksitle, isterseniz de hesabınızı kullanarak Yapı Kredi İnternet Şubesi veya ATM'lerinden ödeyin,

-Bosh Card Service'ten ücretsiz check-up,
-Otostart.com'da 100 TL ve üzeri işlemlerde 50 TL indirim kazanın.

1 - 31 Ocak 2013 tarihleri arasında www.gib.gov.tr adresinden Worldcard ile yapılacak olan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergi ödemelerine 3 taksit uygulanacaktır. Kampanyaya tüm Yapı Kredi kredi kartları ve Albaraka, Anadolubank Worldcard'lar dahildir.TEB ve Vakıfbank Worldcard'lar kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya katılmak istemeyen kart sahipleri 444 0 444 Yapı Kredi Telefon Bankacılığı'ndan taleplerini ilettikleri takdirde 3 taksit uygulanmayacaktır. 3 taksit imkanı 31 Ocak 2013 tarihine kadar geçerlidir.

MAXİMUM NAVKİNG VE MAGNETİ MARELLİ KAMPANYASI

Maximum Kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 3 Şubat 2013 tarihine kadar yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde 500 TL’ye kadar olan işlemlerde 4 taksit, 500 TL ve üzeri işlemlerde ise 6 eşit taksit imkânına sahip oluyor. Maximiles sahipleri için de geçerli olacak kampanya kapsamında İş Bankası kredi kartı müşterileri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde hem ödeme kolaylığına sahip olacak hem de zamandan kazanacak. İş Bankası Şirket Kredi Kartları ve Vadematik Ticari Kredi Kartı ile de kampanyadan faydalanılabilecek.

Kampanya kapsamında motorlu taşıtlar vergisini İş Bankası kredi kartı ile ödeyen müşterilerimiz navking.com’da %50’ye varan indirim fırsatı ve Magneti Marelli servislerinde özel fırsatlardan yararlanabilecektir.

navking
Kampanyası detayları

Navking.com’dan %50’ye var
an indirim fırsatı 2 Ocak- 28 Şubat 2013 tarihleri arasında geçerlidir. % 50’ye varan indirim fırsatı için navking.com'da plaka ve kredi kartı numarasının ilk 6 hanesinin girilmesi gerekmektedir. İndirimden her plaka bir kere yararlanabilir. MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Magneti Marelli Kampanyası

3 Şubat 2013 tarihine kadar Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemesini İş Bankası'ndan yapan müşterilerimiz Magneti Marelli Checkstar Servisleri’nde ücretsiz 14 nokta kontrolü, Magneti Marelli markalı yedek parça ve işçilik hizmetinden %15 indirim, Ozon maker ile araç içi dezenfekte hizmetinden 20 TL’ye yararlanabilecek.

http://www.maximum.com.tr/kampanyalar/mtv_kampanyasi.asp

HSBC

Advantage : 6 taksit + Speedy den kış lastiklerinde %15 indirim ve ücretsiz check up.

http://www.hsbc.com.tr/tr/

TEB ZİEBART KAMPANYASI

TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar

Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı!

31.01.2013 tarihine kadar www.gib.gov.tr adersinden yapacağınız motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Motorlu taşıtlar vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan

79 TL değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor.
En çok satılan ürün olan araç camları film kaplamasında %20 indirim kazanıyor.

Kampanya Detayları:

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler.

FİNANSBANK 6 TAKSİT KAMPANYASI

Motorlu Taşıt Vergisi ödemelerinize 6 taksit!
Kampanya Detayları
1-31 Ocak 2013 tarihleri arasında Finansbank kredi kartları ile www.gib.gov.tr, www.finansbank.com.tr ve Finansbank şubeleri üzerinden yapılacak Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinin 50.000 TL’ye kadar olan kısmına 6 taksit fırsatı sunulacaktır. Bu dönemde yapılacak ödemeler için tek çekim opsiyonu olmayacaktır.

BANKASYA BENİ YIKA KAMPANYASI

MTV Ödemesi AsyaCard ile 4 Taksit!

Motorlu Taşıtlar Vergisini 01-31 Ocak 2013 tarihleri arasında gib.gov.tr adresinden AsyaCard ile 4 taksitte ödeyin, 1 Ocak - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Beniyika.com.tr’ den araç boya koruma sistemlerinde %50 indirim hakkı kazanın!

http://www.asyacard.com.tr/avantajlari/kampanya_mtv_4taksit.jsp

DENİZ BANK 6  TAKSİT, 2O TL İADE (İŞLETME KART)

1 Ocak - 31 Ocak tarihleri arasında MTV ödemenizi www.gib.gov.tr adresinden İşletme Kart ile yapın, peşin fiyatına 6 taksitte ödeyin; üstelik ödemenizin 20 TL'si kartınıza iade edilsin!

http://www.denizbankticarikartlar.com/web/47-531-1-1/denizbank/uye_isyerleri___marka_ortakliklari/isletme_kart_-_kampanyalar/isletme_karttan_mtv_odemelerinde_6_taksit_20_tl_iade

Düzenleyen Serco05 - 31 Ocak 2013 Saat 10:13
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Burak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 15:12
Güzel kampanyalar
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Mesut48 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Mesut48 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 15:53
Eline sağlık çok güzel çalışma çok saol...
__B0DRUMLU__
Yukarı Dön
fatihgg Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihgg Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 16:17
guzel calısma elınıze saglık
2003 307 1.4
2008 Leon
Yukarı Dön
elsoberano Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı elsoberano Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ocak 2013 Saat 19:33
paylaşım için teşekkürler.
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 08:24
Denizbank eklendi
Yukarı Dön
ekinoks44 Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
03 - Eylül - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ekinoks44 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Ocak 2013 Saat 20:02
bilgi için teşekkürler..
Peugeot 206 XT 2003 Otomatik Vites
Ford Fiesta Comfort 2006 Otomatik Vites
Ford Focus Titanium 2013 Powershift
Yukarı Dön
EnSoNiQ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı EnSoNiQ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ocak 2013 Saat 01:11
güzel bilgiler teşekkürler 
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ocak 2013 Saat 22:12
Ödemeyenler için hatırlatma...
Yukarı Dön
msk_sansal Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı msk_sansal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 02:05
Garanti Bankasının bir de SONAX kamp var. Mtv ödeyen bir grup müşteriye sonaxtan indirim kazandınız diye sms gönderiliyor. daha sonra sonax ile görüşülüp randevu alınıyor. boya koruma vs vs işlemler .... (tam hatırlamıyorum) yerine 199 Tl ye yapılıyor. bir de taksit imkanı sunuluyor. 

seviyorum kendi bankamı... ama mtv ödeyemedim limitim yok :)

ayrıca bonus kart sahipleri 6 taksit, (flexi olanlar smsle katılıyor) uyg. var.
2013 civic hb 1.4 sport milano red
Yukarı Dön
Buğra Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Buğra Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ocak 2013 Saat 09:15
arkadaslar bu akbankın pirhana kampanyası dahlinde no trafic navigasyonu almayı düşünüyodum 239 dan 139 a düşüyomuş sanırım. neti bi araştırdım a101 de aynı navigasyon 149 lira. bankaya mail atıcaktım nasıl kampanya bu diye de sonradan uğraşmadım.
      2005 model
206 1.4 hdi panoramic
Yukarı Dön
MadLyMadD Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MadLyMadD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 21:41
Gelir idaresi başkanlığı web sitesinden bilgileri girdiğimde böyle bir şey çıkıyor. Buradan bakılmıyor mu? 

Düzenleyen MadLyMadD - 25 Ocak 2013 Saat 21:42
Peugeot 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 21:50
Evet doğru yerden girmeye çalışıyorsunuz, girdiğiniz bilgilerde hata var, tescil tarihini yanlış giriyorsunuz muhtemelen. noter satış tarihini veya ruhsatı aldığınız tarihi girin ben ikisiylede giriş yapabliyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MadLyMadD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 22:06
Araç tesciline ilişkin geçici belge üzerinde ilk tescil tarihi ve ve tescil tarihi var. Tescil tarihini yazıyorum. Aynı hatayı veriyor.
Peugeot 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 22:24
Noter satış tarihini biliyormusunuz onunla deneyin ben onunlada giriş yapabiliyorum.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı MadLyMadD Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 22:38
Pazartesi ilk iş vergi dairesine gitmek. 
Peugeot 307 1.4 HDI XR
Yukarı Dön
tellotello Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tellotello Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ocak 2013 Saat 22:44
Orjinalini yazan: MadLyMadD MadLyMadD Yazdı:

Pazartesi ilk iş vergi dairesine gitmek. 

Bende de noter satış tarihi işe yarıyor ki zaten aynıymış hocam. Mutlaka gidin kaçırmayın vakit olarak 31 Ocak son hocam.
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Ocak 2013 Saat 23:01
Yarın son gün arkadaşlar, unutmayın :)
Yukarı Dön
jiyanxese Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı jiyanxese Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 00:27
ya ben gib den axes ile ödedim kampanyadan nasıl yararlanacığm piranha sitesinde kredi kartınızn son 6 hanesini yazın diyor aama geçersiz hata uyarısı veriyorrr :(Angry
peugeot 307,2003 XT
Yukarı Dön
Alicilik Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Alicilik Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Ocak 2013 Saat 00:42
Orjinalini yazan: Serco05 Serco05 Yazdı:

TEB ZİEBART KAMPANYASI

TEB Bonus Card’la Motorlu Taşıtlar

Vergisi'ne Tam 6 Taksit Fırsatı!

31.01.2013 tarihine kadar www.gib.gov.tr adersinden yapacağınız motorlu taşıtlar vergisi ödemelerinize tam 6 taksit fırsatı sizi bekliyor.

Motorlu taşıtlar vergisini TEB Bonus Card ile ödeyen müşterilerimiz ayrıca Ziebart'tan

79 TL değerindeki Ozon Temizliği'ni ücretsiz olarak yaptırabiliyor.
En çok satılan ürün olan araç camları film kaplamasında %20 indirim kazanıyor.

Kampanya Detayları:

Ticari kartlar kampanyaya dahildir.
Ziebart kampanyasından faydalanmak isteyen müşterilerimiz dekontlarını ibraz ederek hizmet alabilirler.

Ya ben bu kampanyayı yanlış anladım ya da cidden tam bir fiyasko oldu benim için;
Ziebartta yapılacak (kdv dahil) 400tl ve üzeri alıveriş-hizmet karşılığında 100tl indirim olucak bunun yanı sıra araca ozonla dezenfektasyon işlemi ücretsiz uygulanacak. hadi 400ü gözümden çıkarsam ya da o pozisyonda olsam 79tllik ozon temizliği içinde nasıl olmayacak olmasada da o halde gözüme mi batacak o fiyat nasıl bir iş anlamadım ben.
Hız sabitleme ve limitleme için
DiagBox v7.82
PP2000 v22
Lexia 3 v45
Sedre/Doc Backup 11.2013

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 14253 23 M.Emin
konu icon 508-Fren Sistemi Arızası son mesaja git 17032 16 tga508
konu icon 307 klima yönlendirme sorunu son mesaja git 364 0 KerimSahin
konu icon 206 Akü ŞArj Problemi son mesaja git 707 0 rekasparov
konu icon 5008 ELEKTRİKLİ BAGAJ son mesaja git 5053 1 efe24
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2684 1 peugeot301
konu icon İZMİR - SİNYAL KOLU TAMİRİ YARDIM son mesaja git 4804 7 Sorgum
konu icon Peugeot 206 Garip Sorun Lütfen Yardım son mesaja git 497 0 muratatalay
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 8087 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 875 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12639 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 1041 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 639 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5696 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 723 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 516 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 1058 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 577 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 624 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 797 1 Altann
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Burak307xsi 1
Saido26 1
Ahmet2341 1
Sorgum 1
peugeot301 1
efe24 1
rekasparov 1
muratatalay 1
KerimSahin 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English