![]() |
|
buğulanma sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Ekim 2011 Saat 17:16 |
|
arkdaşlar aracım kış gelince çekilmez oluyor. özellikle arka camlar çok buğulanıyor. çözümü var mı ?
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
reiztans yoksa yapıştırma olanları vardı bir ara hala varmı bilmiyorum yada buğu önleyici kullanabilirsin...
|
||
![]() |
||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
|
Bir de ön camları yarım parmak kadar açık bırakırsanız yolculuk esnasında, çok faydası olur. Tabii yağmurlu havalarda içeriye su girmemesine dikkat etmek gerekiyor. :)
|
||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Ben kaloriferin sıcaklığını ortaya alıp hep 1. seviyede açık tutuyorum. Çok sıcak olursa araba sağ camı hafif açıyorum.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
En güzeli kaloriferi sıcak modda ön cama vermek yada cam sille ıslat camı sil hafif köpüklü bırak kendi kendine kurusun sonra yapmaz.
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
rezistansın olmadığını nasıl anladın?
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Ako06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
|
kaloriferi açıp camlara vermek en mantıklısı sanırım..
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
kaloriferin hava üflemesini ön camlara verin/yönlendirin. Kalorifer motoru acik olmasa bile motor sicakligiyla bugulanmayi önler. Kisin arabaya islak-karli ayaklarla girince haliyle de iceride bugulanma oluyor, camlarda rezistans yoksa, cakmak fisine takilan arac icin yapilmis kücük ve ince dizaynli isiticilar var, isinizi rahatlikla görür.
|
||
![]() |
||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
|
arkdaşlar teşekkür ederim fikirler için evet bunların bir çoğunu biliyorun yöntem olarak ancak araca bir kaç kişi binince özellikle arkda camlar tamamen buğu oluyor. derdim o şu sıvı sabun işine bir bakayım :) teşekkürler
|
||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
||
![]() |
||
Long Beach ![]() 2. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı Kayıt Tarihi: 16 Nisan 2010 Konum: Hamburg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Long Beach
|
resimdeki gibi bir isitici sanirim derdini cözer,
![]() veya bu sekildeki bir isitici |
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Oto marketlerde satılan bugu önleyiciler işini görür ama 1 milonculardan alma işe yaramıyor :)
|
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
ee buğu var .... ![]() ![]() vardırda çalışmıyor heralde diye düşündüm, bu arada dikkatli okuyunca fark ettim arka camlar demiş, ben arka cam olarak algıladım...
![]() |
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|
Konuyu hortlatıyorum ama buğu önleyicinin işe yaramadığını düşünen çok kişi var, benim uygulamam şöyle;
Buğu önleyici spreyin kapağını az gevşetip kaynar suda 5dk beklettim, sonra araca gidip kuru bir bezle camların tozunu vs.aldım, sıcak spreyi damla damla akmayacak yoğunlukta sıktım ve tamamen kurumasını bekledim, sonra temiz tüysüz kuru bir bezle bastırmadan hafifçe sildim. Artık buğu olmuyor. |
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
furkanyakar ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2012 Konum: Kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 566 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanyakar
|
denedin oldu yani bu o.O
|
||
![]() |
||
![]() |
||
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
|
aynı sorunu ben de yaşıyorum bu aralar... Bu sabunlu bezi bir deneyeyim
|
||
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
||
![]() |
||
_ali_ ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 241 |
|
Geçen hafta yaptım ve o günden beri hiç buğulanma olmadı, ne kadar gider bilmiyorum, camlara temizlik vs.yapana kadar gider diye düşünüyorum. |
||
206 1.4 + LPG
|
||
![]() |
||
yavuz_0051 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2012 Konum: aksaray Durum: Aktif Değil Mesajlar: 96 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yavuz_0051
|
|
||
yavuz 206
|
||
![]() |
||
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
|
Saf alkol ile silin.Önce temizleyin camı kuru olsun sonra alkol ve sonra temiz bezle geçin buğu yapmaz eğer kalorifer sağlamsa.
|
||
__B0DRUMLU__
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |