![]() |
|
MOTORDAN GELEN FIIIISSSSSS SESİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 21:56 |
arkadaşlar canimi sıkan bir şey var.. kafama taklyor.. 1 hafta önce lpg filtresini değiştirmek için lpg ciye gittim filtreyi değiştirdik.. sonra tam kaputu kapatırken usta motordan gelen fısssssssssssss diye bir ses farketti.. acaba lpg sistemindenmi diye kontrol etti,bilgisayara bağladi ama sorun benden kaykaklanmyor dedi.. bende aracı ustama götürdüm , ses gaz kelebeğinin çevresinden bi yerlerden geliyor.. ustada orda gözle görebildiği hortumlarin üstüne su döktü bir şey bulamadi.. detayli araştirma yapmadi çünkü lif doluydu bende araci birakmak istemedim.. sizce bu ses nerden geliyor olabilir? hani futbol topunun sibon yerini sivri bişeyle havasini alirsiniz fisssssssss diye bir ses gelir.. aynen öyle bir ses... birde 1 viteste sanki araç biraz zor toparliyor gibi bazen hafif vuruntu yapiyor onun dişinda araçta bir anormallik farketmedim.. yaği suyu tamam.. yardimci olursaniz çok memnun olurum
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
|
serkan719 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bi yerin hortumu çıkmış ama nerenin.
|
|
![]() |
|
falan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Nisan 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 280 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nerenin :)
|
|
2000 mod 206xr 1.4 8 valf 140000km benzin+lpg manuel
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |