|
1.4 hdi Rampa Müşürü |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sboz
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 02 Ocak 2013 Saat 11:15 |
Arkadaşlar 2003 model 1.4 206 Hdi aracım için bu müşürden gereklidir.Hiçbir yerde yok.Bosch numarası 0281002492 dir.Railin üzerindeki soketli müşürdür.Elinde mevcut olan varsa irtibata geçerse sevinirim.İyi Forumlar.
|
|
umut_25
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Aralık 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 325 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Şura ile bir görüş istersen. Belki temin ederler ve sana kargo ile gönderirler.
Bosch Servis : 0212 324 30 30
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
araçta sorun neydi rampa müşürü araızasını nasıl anladın
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
sboz
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: TRABZON Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam arızayı anlatayım.
Araç düşük devirlerde motor sıcakken gaz kesiyordu.Bazende yüksek devirlerde.Ama gaz kestiği sırada arıza lambasını yakmıyordu.Yaksa anlıyacaktık ne arızası olduğunu.Herneyse bilgisayara bağladık.Biraz ustamla sürdük tesadüf hızlı giderken birden gaz kesti ve arıza lambası yaktı.Aynı zamanda stop etti.Arıza koduna baktık.Düşük yakıt basıncı yazıyordu. Pompacıya gittim.Pompanın müşürünü ve railin üzerinde mekanik bir müşür daha varmış onu değiştirdiler.Ama bu soketli olan müşür ellerinde yoktu değiştiremediler.Denedik sürdük ama arıza devam ediyordu.Devir sensörünü değiştirdik.EGR yi iptal ettik her yolu denedik ama nafile.Değiştirmediğimiz bir bu bahsettiğim müşür kaldı.Ondanda Türkiyede yok.Heryeri araştırdık. Sizde yanlış hatırlamıyorsam buna benzer bir sorun yaşamıştınız.Bir tavsiyeniz varmı? |
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Enjektörleride komple yeni yaptırdım.Onlardan olma şansıda yok.
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Forum sponsorumuz Şahin peugeot ile iletişime geçecerseniz yardımcı olacaktır.
Şahin Peugeot 0216 631 10 80 0533 301 88 06 |
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam onlar ilede iletişime geçtim.Maalesef onlarda da yokmuş.
|
|
cinar87
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
350 tl fiyatı var kardeş bosch marka.. çıkması flan yokmu bu meledin
|
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet hocam pahalı bi meret ne yazıkki.Bende bir ihtimal sorayım dedim.Siz fiyatını nerden aldınız hocam?
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam muhtemelen sizde bulmuşsunuzdur ama yinede paylaşayım, şu linke bi göz atın.
http://www.boschotomobilyedekparca.com/urun/bosch-basinc-sensoru--0281002492-_13368.aspx?CatId=138 |
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Serkan Abi teşekkür ederim.Zahmet edip araştırmışsınız.Bende o siteye girdim ve arayıp kendileriyle görüştüm.Ellerinde yokmuş ve ne zaman gelebileceği hakkında da bilgileri yokmuş.
Şahin Peugeot da 1 ay içinde elimde olur dedi.Bakalım inşallah o zamana kadar halledebilirim.
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlısı, yarın bi kaç yere sorarım bulabilirsem mesaj atarım sana
|
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olsun abi sağolasın.İnşallah halledebiliriz.
|
|
istanbullu_3886
2. Vites 01 - Aralık - 1973 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2011 Konum: ist/esenyurt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 841 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı istanbullu_3886
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
nissan qashqai 2013 model 1.5 dci
|
|
sboz
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hocam bayirin dibinde arabayi 1e koyuyorum.basliyorum cikmaya yarida kaliyorum.bazen ediyo bazen etmiyo.azer bulbul gibi sallaniyorum arabada cok fena gaz kesiyo
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |