|
307 Arka Sağ Stop'ta Alışagelmemiş Davranışlar ? |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 20:29 |
||
Arkadaşlar,sevgili abilerim benim arka sağ stop son günlerde ilgi çekici davranmaya başladı stoplar yanarken sinyal verdiğimde o yuvarlağın tam ortasında sinyal yanıyor ya yanıp sönerken yandığı anda yuvarlakta ufak bir güç kaybı oluyor sinyal sönünce tekrar parlak yanıyor bu böyle sürekli gidip gidip geliyor neden olabilir sizce ?
|
|||
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
ara sıra benım 106da oluyor bu ben pek önemsemedim geri vitese takmadıgım halde geri vites lambaları yanıyor ama nadiren oluyor
|
|||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|||
xMEGANx
3. Vites Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
onu neden yaparki ? bakıyorum hemen abi özele.
Düzenleyen xMEGANx - 01 Ocak 2013 Saat 21:12 |
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kendi çözebileceğim birşeyse tarif edin yapabilirim abi aslında bu gün 4 kapının döşemelerini söktüm mesala :D
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
en fazla sigorta atar be abi :D
|
|||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bende arka stopları değiştirdim sinyalle berafer farlar göz kırpmaya başladı.. 4 lüleri yakınca 2 sinyal+1 sinyal 3lü çektiriyo resmen :((
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
4 lü açmayız , sinyalsiz döneriz abi bizde tarif etmezsen:(
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Semih beyin dediği gibi abi bizde sinyalsiz döneriz :P Salih bey napıcaksınız allah aşkına stopumu söküp atıcakmısınız yoksa ?
|
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
salih abi o değilde site çoökmeden önce ben senin arabanın jantlarını füme ve 1 kaç hale daha sokmuştum.. attım foruma bende tınlamadın zannettim.. konular yok :)
şu stop işini anlat bizede bende onları atıyım geri :'(
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Salih bey nolur söyleyin,Aracımın sorunu nedir ? Yaşayacak mı ? Saklamayın Gerçeği ? Lütfen Salih bey Anlatın bana ! Neler oluyor ?
|
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
bu kdr yavvv.. benim eski far su alıyordu içine büyük ihtimal oksitlenme vardır onda abi haklısın.. hepsi silinmiş yaparım abi yeniden hosuna gittiyse sıkıntı yok
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yarın ilgileneceğim Salih bey. Eğer elektirik çarpar ise bu nacizane vucuduma sizi saygı,sevgi çerçevesinde hatırlayacağım ki sanmıyorum 12 w elektrik çarpsa ne olur değilmi :))) Komik işte :D
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Çok sağolun Salih bey,akşam akşam çok rahatlattınız gerçekten :) Ama söylediklerini yarın inceleyeceğim,sizce kablolarda kaçak olmasımı yüksek ihtimal yoksa ampül yuvalarından kaçak olmasımı büyük ihtimal ?
|
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
_semihk_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
abi çingen pembesi felan yapmassın galiba:)) istediğin bi renk varsa onuda yapim
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Fümenin altındaki ne Sarı mı o ? Altın sarısımı ?
|
|||
xMEGANx
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Asıl saygı benden Salih bey,Sorunu çözebilirim umarım.
|
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |