![]() |
|
Peugeout 307 Arka Lamba |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Ocak 2013 Saat 20:25 |
Arkadaşlar benim 307 de farlarımı yaktığım zaman arka farlarım Tam Yuvarlak yanmıyor da yarım daire şeklinde yanıyor.Trafikte başka 307' ler görüyorum benim arabayla aynı kasa onlar farlar açıkken arka lambalar tam yuvarlak şeklinde görünüyor.Lamba yerine baktım ancak tam yuvarlak olması için allta bir lamba boşluğu göremedim.Tam yuvarlak yanan 307'ler benimkinden farklı mı acaba ?
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aracınız kaç model ? eğer eski kasaysa Apple amblemi gibi yanar =) eğer yeni kasa ise o yuvarlağı oluşturmak için 2 lamba gerekir. eğer teki patlaksa yarım lamba yanıyor malesef. değiştirirseniz yenisi ile düzelmiş olacaktır.
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2004 Model benim araç.Sağ taraf lambamı yeni değiştirdim ama yarım daire şeklinde yanıyor :)
|
|
![]() |
|
blinddark ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
yarım yanıyor dediğin yer sınyal lambası farları yak sınyalı yak o yanmıyor dedıgın yer yanacaktır arac eskı kasa
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |