![]() |
|
Arkadaşlar bu nedir ya :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Aralık 2012 Saat 22:06 |
http://www.cezmikalorifer.com/video/izle.php?id=710091
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
her neyse çok eğlenceli gözüküyor :D
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
http://www.amazon.com/Mystery-UFO-Hovering-Flying-Saucer/dp/B001BHLWT4
bu işten bir kazancım yok belirteyim de reklamdan ban yemeyeyim :D Düzenleyen ufuk91 - 01 Ocak 2013 Saat 01:35 |
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam bu reklama girmez, rahat olun, hatta varsa ebay linki şöle free sphing olanı iyi olur.
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Buldum alayım bakalım nasıl bişeymiş.
http://www.ebay.com/itm/Mystery-UFO-Floating-Flying-Saucer-Toy-Magic-Trick-Toys-Hobbies-/190662209847 |
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
Hocam bitanede bana alabilirmisin, PTT'ten yollayım ücretini size.
|
|
![]() |
|
Paypal ödeme hatası veriyo bankanızla görüşün diyo, bankaya ulaşmaya çalışayım bakalım, çözebilirsem alırım.
|
|
![]() |
|
Tamamdır hocam problem değil ;)
|
|
![]() |
|
hocam alabilirseniz ben de isterim bi tane :)) siz bolca getirtin satarsınız bence
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Aldım 5 adet çoluk çocuk eğlenir. ilginç bişi.
![]() |
|
![]() |
|
....bankasının aptalca bi uygulaması yüzünden alamıyorum, onlarca alışveriş yaptım paypal üzerinden ödeme ile, şimdi yeni bi sistememi geçmişler ne olmuş, paypal sadece ilk kartı tanımlarken bankaya şifre gibi bişey gönderiyomuş daha sonrakilerde göndermiyormuş,bankada her ödemede bu şifre gibi bişey (neyse artık) gelmeyince ödemeyi onaylamıyormuş. Şikayet formu gibi bişey doldurdular en kısa zamanda geri dönecekler bana, aynı sıkıntıyı geçenlerde google play store da yaşamıştım o zaman aramamıştım oda aynı sebeptenmiş.
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
banka saçmalamış. ing-teb(fortis)-isbank-garanti-vakifbank-ziraat bankalarına ait kartlarla sürekli paypal kullanıyorum hiç sorun yaşamadım. Sadece ilk kart eklediğinizde 1.95 dolar çekiyor aktivasyon için. Eğer kodu girerseniz size geri iade ediyor kartınız da aktif oluyor. Paypal son 2 senedir türkiye de adını duyurdu. 5 yılı aşkın süredir kullanıyorum en iyi aracı kurum diyebilirm. Şu türk işi bir tane çıkmış bakalım ona da üye olacağım ilk kampanyaları faydalı olabiliyor. |
|
![]() |
|
Ali aynı kartla daha önce 10'dan fazla alışveriş yaptım, geçen hafta goole play store'da aynısını yapmıştı şimdide paypalda, aslında kredi kartı hiç kullanmıyorum sırf paypal ve kgs dolum falan uğraşmayım diye almıştım kgs olayı zaten bitti, paypalda sanırım artık maestro kartta geçiyormuş, bankadan bi maestro kart isteyim, bu kredi kartınıda kapattırcam.
|
|
![]() |
|
ee alamıyoruz yani şimdi özetle :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |