![]() |
|
Sisli Ön tampon |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Aralık 2012 Saat 14:32 |
Merhaba Arkadaşlar,
Uzun zamandır siteye giremiyorum. Hem bir selam vereyim hemde aklımda olan sisli ön tampon hakkında yardımınızı isteyim dedim
![]() Dediğim gibi uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum... Bu süre zarfında ufak tefek şansızlıklarla uğraştım. Neyseki şuan herşey yolunda
![]() Aracıma ledli ön far, ledli stop, 185/55R/15 jant lastik, cam filmi yaptım... Yalnız tek yapmam gereken bişey kaldı.Benim ön tamponda sis lambaları eksik. Bana sisli orjinal ön tampon lazım. GTI, normal farketmez sisli olsun yeterki. Elinde yada tanıdığında olan ve fiyatı makul olması önceliğimdir. Konu hakkında yardımınızı bekliyorum. (Siyah olması daha da güzel olur)
Herkese hayırlı günler...
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tampon hakkında yardımım dokunmaz ama aracı merak ettim resmler nerde, bekliyoruz
![]() |
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
HAR_teo ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2011 Konum: İst. Maltepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
resimler vardı aracımın ama silinmiş. sanırım site elden geçmiş bi
![]() en kısa zamanda yüklicem tekrar ...
|
|
2001 206 XR 1.4 Manuel Benzin (Black devil eye headlights + carbon tavan kaplama) "BL@ck @ng€L"
|
|
![]() |
|
_semihk_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
kardeşim kendi tamponuna uygulayabilirsin sis farını.. sitede arat bulursun nasıl yapılacagını
|
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|
![]() |
|
cinar87 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
elimde bir adet komple ön tampon mevcut sisli ararsan yardımcı olurum 0532 340 61 63
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kendi tamponunuza sis farı takmak için bu konuya göz atabilirsiniz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |