![]() |
|
Koltuk Kılıfı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Aralık 2012 Saat 23:12 |
Merhabalar arkadaşlar, 2003 model 307 2.0 HDI sahibiyim. Benim gibi diğer 307 kullanıcılarıda bilir, sol ön koltuğun, oturma kısmındaki sol süngeri bir zaman sonra deforme oluyor. Benim süngerde deforme oldu. 1-2 oto döşemeciye gittim, koltuk yapısı dolayısı ile tamir yapılamayacağını söylediler. Bende koltuk kılıfı alayım veya deri döşeme yaptırayım diyorum. İnternette ucuz yollu koltuk kılıfları mevcut. 60-110 tl arası. Resimlerinde güzel gözüken kılıflar var, ama araca uyguladığımda o görüntüyü vereceğini pek sanmıyorum açıkçası. mesela şunlar hoşuma gitti gibi:
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/krem-deri-oto-koltuk-kilifi-kargo-bedava-71494461 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/super-ortopedik-deri-koltuk-kilifi-stil-avangard-67610736 Ama bide deri kaplatmak var: http://img03.taobaocdn.com/imgextra/i3/139650631/T21AX9XaRcXXXXXXXX_!!139650631.jpg Aslında deri kaplatmak daha bir içime siniyor sanki, ama ileriki zamanlarda problem çıkartır mı? sökülme, deri çatlaması vs gibi. Birde Bursa'da yaşayan arkadaşlardan ricam, bildiğiniz adam gibi bir deri döşeme yapabilecek bir usta varmı.
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Deri iyidir deri. kesinlikle Deri yaptırın. hem aracın kalitesi artar hem komforu ;)
|
|
![]() |
|
Semih ÇAVDAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Katılıyorum... O kılıflardan eski aracıma düşünüyodum ama normal deri kaplamadan ziyade bu kılıflar pek hoş durmayacak gibi... Yine siz bilirsiniz... Maddi durumunuzla alakalı tabi... Seçim sizin...
|
|
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|
![]() |
|
ufuk91 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 30 - Ocak - 1991 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 921 |
yukarıdaki 2 arkadaşa katılmıycam sanırım, aman deriye bulaşmayın, güzel bi kumaşla kaplatın. Alfa romeoda kullanılan bi kumaş türü var kadifemsi, nedir bilmiyorum ama onun gibi güzel bir kumaşla kaplatın derim. Deri dediğinizin hiç bir özelliği yok bence, yazın yakar kışın dondurur. Bi görüntüsü var işte, onun için de değmez bence
|
|
Roland Garros 2000 1.6 8v 90bg
|
|
![]() |
|
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende sizin gibi ikilemde kalmıştım. Deriye okadar para vermek istemedim. 307 için Orjinal kesim kılıf yapan bir yer buldum nette. 160tl miydi neydi. Aşağıdaki linkte de paylaşmıştım... |
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
eserxxx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
Cevaplarınız için teşekkür ederim, yalnız internetten biraz araştırdım, deri döşeme için 300-350 TL den bahsediyorlar. Acaba benmi yanlış anlıyorum olayı.. daha mı pahalı bir işlemdir bu?
|
|
PEUGEOT 307 2.0 XT HDI
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |