![]() |
|
kalorifer ısıtmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 22:38 |
arkadaşlar merhaba. bugün aracla bir kaç km yaptıktan sonra kaloriferin ısıtmadığını farkettim. suyuna baktım suyu yoktu. su koydum max seviyeye kadar sonra 10 km civarı yaptım ama hiçbir sıcaklık alamadım. hararet 65-70lerde idi. yardımlarınızı bekliyorum.
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
![]() ![]() ![]() ![]() |
sistemin havasını aldınızmı aceba.
|
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
rhcpeppers ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Nisan - 1988 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2011 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 339 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
nasıl?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Su ekledikten sonra sistemin içindeki havayı almak gerekir, aynı kalorifer peteklerindeki gibi, arracın motorunu tam bilbiyorum ama genelde kalorifere giden borular üzerinde vidalı hava alma tapası olur, araç çalışır halde gevşetirsin su gelene kadar beklersin, su gelince sıkıp aracın suyunu tamamlarsın.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
valla baktım ama su haznesinden radyatöre giden hortumda tıpa felan bulamadım. nasıl alacam bu havayı arkadaşlar;)
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
ayrıca suya baktım yine azalmış çalıştırdıgım içinmi azaldı fikrim yok. su ekledim gaza yüklendim hararet gösterge biranda düşmeye başladı. yeni koydugum su devirdaime geçtiği içinmidir ?
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() |
|
Bulamazsanız haber verin yarın kendi aracımdan daha açıklayıcı resimler çekip koyarım.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
yarın bakacam çok teşekkürler
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
|
soldiermertefe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı soldiermertefe
![]() |
|
2008 206 sedan comfort
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rhcpeppers
henüz bulamadım vidayı. işaretli yerlere baktım ama yok. Isıtması suanda fena değil ama camdaki buğuyu tam olarak kaldırmıyor. çok daha iyi oldugunu hatırlıyorum
|
|
206 XT 2000 1.6 siyah
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |