![]() |
|
benzin motorundan ses geliyor!!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ertanakar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ertanakar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Aralık 2012 Saat 12:47 |
kış geldi arızalar başladı..arkadaşlar 2 hafta önce başlayan sorun şimdi benzin motorundan ses gelmesine kadar gitti..2 hafta önce araç benzinde çalışmamaya başladı, lpg düğmesine basarak evin önüne kadar gittik.Benzin motoruna bağlanan kablolardan 2 si yanmış dedi usta değiştirdi.Sonra aracımda 50 tl lik benzin varken hafif rampada araba marş almamaya başladı.aracı düze çektiğimde veya aracın önünü aşağı çevirdiğimde çalışıyor.Bu sabah ise aracımla işyerine geldim, 2 saat sonra aracı çalıştırdığımda arka koltuktaki benzin motor sesini rahat bir şekilde duymaya başladım...Motor çalışıyo fakat sesli çalışıyo ve 2 hafta önce problem yaşanmadan önce az benzinde olsa marş alıyordu..Daha önce böyle bir sıkıntı başından geçen varmı..Şimdi tamirciye götürsem bana şamandıra-motor- kapak- conta- filtre hepsini değiştittirecek
![]() |
|
206 mı?şiddetle tavsiye ederim...
|
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
benzin motoru dediğiniz benzin pompasımı ? sıkıntı regülatörden kaynaklanıyor olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |