|
Deri Direksiyon Kaplama Uçuk Fiyatlar |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |||
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Aralık 2012 Saat 13:57 |
||
Arkadaşlar öncelikle forumu araştırdım...
Bugün direksiyonumu kaplatmak için sanayi bölgesini biraz dolaştım... Ama verilen fiyatlar 250-300 TL arasında dolanıyor... Geçici çözüm resimde var ama tabii ki sırıtıyor :) Netteki alışveriş sitelerindeki sarmal deri direksiyon kaplamalarından haberim var... Ancak göbeğe kadar uzanan parçaya kadar olanı yok... Yalnızca çevresi... Direksiyonunu kendi kaplayan arkadaşlardan bilgi alabilir miyim... El yatkınlığım vardır bu tarz işlere ama mevcut deriyi hiç sökmeden ince deri ile mi kaplayım... Yoksa söküp etli derilerden mi alayım... Sökmeye de biraz korkuyorum açıkçası, yapamazsak kötü olur... Malumunuz aracı yeni aldım masrafım oldu biraz...
|
|||
Eski nick Gallardo...
2000 Model 206 1.6 Roland Garros... |
|||
nkre51
1. Vites Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kaplamaktansa orjinal çok temiz direksiyon var
fiyatı kaplama yapmaktan daha uygun
Düzenleyen nkre51 - 21 Aralık 2012 Saat 14:03 |
|||
Semih ÇAVDAR
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Aralık 2012 Konum: Izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Fiyat sorduğum herkese bunu söyledim... 150-200 e direksiyon var dedim... 3 saat uğraşıcam ama ben diyorlar...
Herkesin el emeğine saygım var ama 12 saat nöbetli çalışıyorum ben, benim 3 saatim 18 TL :) Abartı geliyo bazı şeyler... |
|||
Eski nick Gallardo...
|||
KenBlockJR
3. Vites Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
|
||
bir arkadaşım maslak sanayide 307sine yaptırmıştı birebir orijinalle aynı yanlar delikli üst ve alt düz. 120tl vermişti yanlış hatırlamıyorsam
|
|||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|||
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Izmir biraz kısır bu konuda... Fiyatlar ve işçilik tuzlu malesef...
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Yaw bu ne fiyat böyle
Ben servisten sıfır deri direksiyonu 260tl ye 6 taksit aldım. Hem de RCZ deki tip direksiyon. |
|||
fTh206
2. Vites 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Ben önceki aracıma 206'ya 90 tl ye kaplatmışdım hemde 3 yılda garantiliydi eğer isterseniz yönlendirebilirim gerçekden çok muntazam ve titizlikle yapıyolar.
|
|||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
||
Kendim yaparaım dersen 4-6 saat zamanımda var dersen. Tors anahtarlarını al, airbag sök ardından direksiyonu sök üzerindeki deriyi sök iplerini kullanmak için koparmadan sökmelisin. Oto döşeme işlemleri yapan bi yerden kalın güzel bir deri al..
söktüğün deriyi üzerine koy şablon olarak kullan yani. Çizerek ölçüyü al. Ardından güzelce kes veorantılı şekilde çıkan derideki gibi delikleri sivri bişeyle del.. sonrada direksiyonu al eline dikmeye başla :) Zor değil sadece zahmetli.. Ben yapmıştım 8 TL tutmuştu :)
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
Engin ASLAN
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 152 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Engin ASLAN
|
||
nerede yaptırdın usta
|
|||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim ben sana kolay yolunu anlatayım...
direksiyonu ister sök ister dursun.. bi ince bide kalın zımpara ile direksiyon derini güzelllce zımparala.. yalnız dikkat et dikişleri koparma zımparalarken.. sonra güzelce temileyip siyah deri mont boyasıyla boya... mümkün deil eline felan solma yapmaz... hatta ben kendi aracımda(direksiyon deri bile değil) uyguladım şahane sonuçç aldım.. işte resimleri after(zımparalanmış hali) before(boyadan sonra) maliyet eski parayla 2,750,000
Düzenleyen _semihk_ - 21 Aralık 2012 Saat 20:44 |
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
Femida
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 202 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
İStanbul'da nerede yaptırdın ?
|
|||
2013 VolksWagen Comfortline Polo
|
|||
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Helal olsun sana... Konuyu okudum 10 numara olmuş... Şablonu bile araştırdım biliyo musun nette :) Malzemenin kendisini şablon olarak kullanmak aklıma gelmemişti, maharet burada olsa gerek ;) Kesinlikle aklımda... Çok sağolasın...
Dostum benim direksiyon da 4 parçalı... zımpara ve boyama çözümü çok pratikmiş... Aslında sökülmeden deneyebilirim ama 4 parçalı ve 2 parçasının delikli olması nasıl duracak bilmiyorum... İlk olarak denenebilir ama... en azından sökme işini sonraya bırakabilirim... Çok sağol sen de...
İzmirdeyse adres alayım... çok iyi olur... Düzenleyen Gallardo - 21 Aralık 2012 Saat 23:54 |
|||
Eski nick Gallardo...
|||
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
www.gngtasarim.com
|
|||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
kardeşim durum burdakinden daha ii.. 1 kaç kat daha attım üstüne bildigin kullanılmamış direksiyon gibi oldu :)
|
|||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
|||
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Hafta içi boyama işlemlerine başlıyorum... Netten birkaç boyama videosu izledim, sonra çarşıda deri işi yapanlardan araştırdım... Direksiyon derisinde delik, yırtık ve sökük var mı diye sordular... Yok dedim sadece aşınma var dedim... Kolay iş, getir boyarız dediler... Ama kendim yapacağım :)) Konuyu yenileyip aynı başlık altında fotoları yayınlarım... Bakalım nasıl olacak...
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
erman0464
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Eylül 2012 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı erman0464
|
||
Kesinlikle deneyeceğim.Ellerine sağlık çok güzel görünüyor gerçekten :)
|
|||
zubeyir35
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
|
||
Bence Plasti dip diye bir sprey var onunla da boyanabilir...
|
|||
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|||
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Hocam yukarıdaki linkteki konuda sorunumum çözümü var... Plasti dip i biliyorum... muazzam bir malzeme o da... şimdilik böyle çözdüm...
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
serkan719
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 410 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı serkan719
|
||
Benim direksiyonda iyi degil
Temiz cikma dusunuyodum ama boyamakda guzel fikir Acaba omru ne kadar oluyo. Ele gelirmi plasdip le |
|||
Semih ÇAVDAR
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Semih ÇAVDAR
|
||
Serkan hocam sen de bu linke bi göz at... boyama işlemim bittikten sonra en son Sonax ın deri koruma kreminden alıp sürdüm... hiç bir sıkıntım yok... ne leke var ne iz... ellerim de tertemiz... (kafiyeli oldu)
|
|||
Eski nick Gallardo...
|||
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |