![]() |
|
Aracıma Ses Sistemi Uygulaması |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Aralık 2012 Saat 18:04 |
|
Altan abi(audiocu) ve Yasin arkadaşım sagolsunlar benı kırmadılar ve daha önceden aldıgım ses sistemi parçalarımı aracıma bagladı teşekkürü bir borç bilirim
Amfimizin aküden güç baglantısı yapılırken. ![]() ![]() Amfimiz ![]() Mid Takımımız ![]() Subwoffer'm ![]() Buda Altan Abinin henüz sesini dinleyemedık baglı degil yeri gögü inletecek gibi duruyo :) ![]() Sigorta ![]() Arabamın eski sahibi sagolsun eski tesisat kablolarının çogunu bırakmış bir kısmı işimize yaradı amfi güç kablosunu çekerken ![]() Teyp sökülür detaya girilir ![]() Teyp dışarda ![]() Kablolar Geçirilir ![]() Birde Açıkken bakalım midlerimize ![]() Kapı kolları sökülüp midler için yer hazırlanırken ![]() Bagaja gidecek kabloların geçirilecegi yerler hazırlanır ![]() ![]() ![]() Olmazsa olmazımız :) ![]() Altan abinin yaptıgı şarjlı vidalamanın akü baglantısı.Hatırlayan vardır siyah 306 aküden pil dolduruyodu adam aküyle yaşıyo neredeyse :)))) ![]() Amfi kutudan çıkar ![]() ![]() Arka koltuga baglanır ![]() ![]() Kablolar amfiye marş marşş :) ![]() ![]() Amfi Sigortası baglanır ![]() Ve amfi artık hayatta ![]() ![]() Midlerimiz için Amfi Hazırlıkları ![]() ![]() ![]() Subwoffer ilk adım :) ![]() Midlere Adını bilmedigim parçalarının baglantısı :) ![]() ![]() Mid 1 Marş Marş yerinee ![]() Mid 2 Hazırlık ve Baglantısı ![]() Amfi Son Ayarlar ![]() Teyp Son Rütuşlar ![]() Ve Hazırız Haydi Sokaklara :) ![]() Bunlar araç üzerinde vardı sökmek istemedık seside bozmadı tam tersi daha iyi oldu ![]() Ver Yasinim Sesi Kolonlar Oynasın :) ![]() Aracına baglatmak isteyen olursa tüm samimiyetimle Altan abim bu işin ehli bana ulaşabilirsiniz. |
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Güzel ve temiz çalışma olmuş elinize sağlık. Tek başıma 3 günde 4 kapıya full tesisat çektim teybi değiştirdim 3 takım rca ve akü kablosunu içerden geçirdim neler çektiğimi bilirim. Yardım çok önemli.
Umarım istediğiniz sesi alırsınız |
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
evet güzel ve temiz bir çalışma oldu istedigim sesi alıyorum şükür :)
|
||
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Güzel olmuş Burak, keyifli dinlemeler, Altanda güzel iş çıkarmış, aküden pil doldurduğunda o cevheri görmüşdüm ben onda :))
|
||
![]() |
||
|
evet abi maşallah işçiligi çok iyi abi işini iyi yapıyo sagolsun kendı arabasından eksik etmedi kendı arabası gibi yaptı valla :) |
||
|
||
![]() |
||
audiocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
|
teşekkürler Serkan abi, herzaman eldeki imkanları max. seviyede kulanabilmek gerek :D Burak kardeşim tekrar iyi günlerde kullanmanı diliyorum. kısmetse bir sonraki arabana inşallah ;) |
||
|
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hayırlısı olsun gümbür gümbür gezersin artık :)
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
Saol teşekkür ederim :) |
||
|
||
![]() |
||
|
Saol abi tesekkur ederim insallah yeni arabada yeni tesisatlarda bulusmak uzere :) |
||
|
||
![]() |
||
|
Saol kardeşim teşekkür ederim
|
||
|
||
![]() |
||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
|
işlem tamam hiphop'a devam ;) güle güle kullan dostum güzel olmuş
![]() |
||
![]() |
||
|
Teşekkürler ![]() |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |