![]() |
|
Arka Kapı Fitilleri ( çözüldü ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Aralık 2012 Saat 19:38 |
|
önceki mesajı görmemişim. o zaman direksiyon pompasında sıkıntı var demektir.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
jantlar ağır geliyor diye bişey yok, orijinal 206 jantları bunlar. rot-balans ayarlarınızı kontrol ettirin.
|
||
206 Roland Garros 1,6 16V
|
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Lastikleri sağ sol, ön arka vs hepsini yaptık. Rot balansa da yeni girdim. Fakat lastik havalarını biraz arttırınca düzelmişti çekme problemi. Toplama problemi ise şöyle, diyelim u dönüşü yapıyoruz, direksiyonu kırdıktan sonra gaza yüklenince direksiyon toplamıyor, biraz destek yapmak gerekiyor toplaması için. kazık gibi çakılıp kalmıyor ama toplamıyor da, sadece hafif destek yapmak gerekiyor. |
||
Peugeot 206 1.4 HDI 2004 X-Line
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
toplama derken direksiyon mu ağır? zormu döndürüyosun? çekme jantlardan değildir. acil bi rod ayarına baktır yada lastiklerinin telleri atık olabilir yollu lastıkse. bende de 16 çelik jant var 195/45/16 lastik. araca saç jant ve 175/65/14 orj ebatına kış lastiği taktım haliyle direksiyon biraz hafifledi. çekme bende de vardı. sağa çekiyodu. ön lastikleri sağ - sol değiştirdik bu sefer sola çekmeye başladı. usta dedi lastiklerden. değiştirdim ne çekme kaldı ne bişey. lastik dişleri seni yanıltmasn. yeni gibi dursada içerden teller gittimi sakat.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
yenice ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 623 |
|
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=24801&title=sonunda-bitti-resimler-eklendi Bu konuda Alicilik belirtmişti, 206'nın kendi modeli diye. Ben arabayı aldığımda üzerindeydi. Yanlız jantlardan dolayımı bilmiyorum, hafif sağa ve sola çekme, direksiyonun kendi toplamada problemleri oluyor, ön takımda hiç bir sorun yok herşey yeni ve sorunsuz, jantların ağır geldiği söylendi. Düzenleyen yenice - 16 Aralık 2012 Saat 16:19 |
||
|
||
![]() |
||
Mami86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2012 Konum: Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
|
Benden önce söylemişler; jantlar ne güzelmiş öyle...:) Bu modelin ismi ne biliyor musun?
|
||
Denemediğin herşeyi kaybetmişsin demektir...
206 1.4 hdi x-design (2006) |
||
![]() |
||
svgkhn ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
|
kardeşim geçmiş olsun ama yinede bi öneri daha dış fitilleride degiştirdinmi kapının üstünden yana dağru gelen ve yanda kilit de biten ordan suyu alır aşşa indirir bilgin olsun.
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
İyi çözmüşsün Ramazan, sevindim
|
||
![]() |
||
|
195 - 45 - 16 lastikler. aldığımda bu şekildeydi. |
||
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler :) |
||
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
jantlar iimiş bu arada. lastik ebatın ne 195/50/15 mi?
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
senın adına sevındım
|
||
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
||
![]() |
||
|
![]() Kırmızı ile işaretlediğim yer, yani iç kapı döşemelerinin hemen altı, kapıyı kapatınca fitilin üzerine yani içeriye denk geliyor. Suyun buradan gireceğini düşündük. İç kapı döşemesini sökünce kapı içerisinde beyaz köpük var kapıyı boylu boyunca saran. O köpüğün kenarlardan mastik ile yapışık olması gerekiyor. Alt kısmın mastikleri yapışkanlık özelliğini yitirmiş ve atmış. dış taraftan cam fitillerinden kapı içerisine alınan su, tahliyelerden gidiyor ama aynı zamanda oradan da içeriye sızıyor. Döşemedeki köpüğü mastik ile yapıştırarak sorunu çözdük arkadaşlar.. |
||
|
||
![]() |
||
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
|
çok can sıkıcı bır durum arkadasım allah sabır versın ben her yagmur yagdıgında acaba su aldımı dıye butun gun dusunuyorum ısten gelınce eve gırmeden hemen arabaya gıdıp bakıyorum almadıgını gorunce derın bır ohh cekıyorum sonra serce parmagımı kapının altındakı delıge sokuyorum ıcınde su oldugunu gorunce yıne ucuz yırrtık deyıp eve cıkıyorum :) birde yan cıtalara el atman gerekecek sanırım.
Düzenleyen fxmen - 07 Aralık 2012 Saat 22:49 |
||
|
||
![]() |
||
|
Fitiller geldi az önce taktık. fakat sonuç yine aynı arkadaşlar.
hortumu üstten tuttum sağ kapıdan girmedi. sonra arabayı kaldırıma yarım çıkarttım, sağ tekerlekleri kaldırımda olacak çekilde, sağ kapıdan yine girdi. alt basamak kısmında 206 yazısının tam ordan fitilin üzerinden su içeriye sızıyor. ![]() Düzenleyen yenice - 07 Aralık 2012 Saat 17:01 |
||
|
||
![]() |
||
|
arkadasım aynı sorun bende de oldu pazar gunu benım on yolcu koltugunun onu su doldu foruma konu actım arkadaslar yardımcı oldu bende fıtıllerde sorun yok buyuk ıhtımal su yan cıtalardan gırıyor yanı yan cıta tırnaklarını degıstırebılırsın ben el atmısken cıtaları tamamen degıstırmeyı dusunuyorum bence fıtılı eger degıstırmek ıstıyorsan degıstır ama yan cıtalarıda bır kontrol etmenı tavsıye ederım
benım acmıs oldugum kanudakı mesajları ınceleyebılırsın.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=25902&title=206-su-ald |
||
|
||
![]() |
||
|
Evet bugün bir sitede buldum orjinal diyor. arka kapılar için 66TL, ön kapılar 80TL civarıydı :) tek fiyatı set değil :)
|
||
|
||
![]() |
||
feline ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ekim 2011 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 445 |
|
yuh yahu ne pahalıymış
|
||
206 1.4 hdi feline 2006 model
EDİRNEDEN KARSA,JAPONYADAN RUSYAYA BİZE HER YER TRABZON |
||
![]() |
||
|
orjinal 206 arka kapının fitili 66 lira civarı piyasada. tabi bir kapının ve orjinal.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Herkese Selamlar.
Arkadaşlar kış geldi ve görünmeyen sorunlar belli olmaya başladı :) Sıkıntım şu, yağmurlu havalarda kapının alt kısmında, basamak yerinde, su birikiyor. Burada biriken su da içeriye sızıyor. Paspasların üzerinde aşırı derecede su birikiyor. Sadece arka kapılarda oluyor bu sorun. Fitiller değişmiş daha önce, herhangi bir çatlak patlak yok. Sadece kesik var, bütün değil, yan sanayi olarak takılmış dendi. Orjinal fitil bulabilir miyim yoksa şuanki haline göre bir çözüm var mıdır? serum hortumu vs. bazu duyumlarım var. Yardımlar için teşekkürler. Düzenleyen yenice - 10 Aralık 2012 Saat 11:08 |
||
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |