![]() |
|
Servis ne kadar fiyat verir? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmetismet ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2011 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 500 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmetismet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Aralık 2012 Saat 21:36 |
Arkadaşlar mrb. Pejonun sitesinde Yeni 308 Active - 1.6 VTI 120 hp - Otomatik modeli için kampanyalı fiyat 43,990 diyor. Peki serviste daha düşük fiyat verirler mi? Yakın zamanda alan var mı?
|
|
neverThere
Yeni Astra HB 1.4 Turbo 140hp Active Select Sport 2013 |
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
![]() ![]() ![]() ![]() |
showroomda muhtemelen 1,6 hdi 92hp modelini o fiyata alırsınız. benim de tavsiyem odur. +920tl de 17'' jant opsiyonun eklemeyi unutmayın
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar bu servislerde tanıdığım vardı geçen konuştuk eğer iyi ağız yapabilirseniz 47 bin tl lik aracı 42 bin tl ye indirebilirsiniz hatta 39 a bile esner. yeterki iyi ağız yapın alacak süsü nü çok iyi takının ama başka bayide olabilir sizde olabilir demeyi unutmayın ;) o aracıda çok rahat 38 e alırsınız merak etmeyin =)
Düzenleyen xMEGANx - 14 Aralık 2012 Saat 23:48 |
|
![]() |
|
zubeyir35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı zubeyir35
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence araç nasıl alınır ...
- Öncelikle size en yakın bayiden fiyat almayı en sona bırakın. - Size en yakın 2. bayiyi arayıp farklı bir çok yerden teklif aldım ama siz bana en yakın olan bayisiniz sizden almak istiyorum etik olarak diğer firmaların fiyatlarını veremem ama olabilecek en iyi fiyatları verdiler sizde bana güzel bir fiyat verin diyin. (böylece bu aracı normalde kaça verebiliyorlarsa o fiyatı verirler) Ayrıca bu fiyatları alırken mail istemeyi unutmayın. Sizin profesyonelliğinizi gösterir. Hatta ben satınalma müdürüyüm bir şirkette biz şirketimizede araç alırken bu şekilde alıyoruz teklif alamadan ben iş yapmam derim ben çünkü satınalma müdürüyüm. Sizde bunu farklı bir şekilde söylerseniz teklifsiz iş yapmadığınızı ve profesyonelliğinizi gören bayi sürümden kazanma mantığı ile size araç satabilmek için en iyi fiyatı verecektir. -peki bu bayi iyi bir fiyat verdi aracı alacakmıyız tabiki hayır. Şimdi geldik 3. aşamaya örneğin izmirde oturuyorsunuz. Açın telefonu istanbulun en büyük bayisine diyelim size izmir bayisi 41.000 tl fiyat verdi istanbuldakine 39.000 fiyat aldım izmir bayinizden bir tanıdığım vasıtasıyla fakat izmire gidip gelmem zor siz bana bu fiyatı yaparsanız sizden hemen gelip alıcam aracı diyin. adam büyük ihtimalle 2 rakamın arası olan 40.000tlye ben bu arabayı size satarım diyecektir. -şimdide size en yakın bayiyi arayın adamın 40.000tllik taklifini drekt ona gönderin ve diyinki bana bu aracı bu fiyata veriyormusun? vermemesi düşünülemez. Arkadaşlar bu yukarıda yazdıklarım fazla etik olmasada aracı en ucuza almanın en profesyonel yoludur. 1-2 gününüzü alır ama milyarlar cebinizde kalır. Hatta bazen şansınıza satıcı kişi kotasını dolduramadıysa falan inanılmaz rakamlar verecektir. Sonuçta bu adamların 47.000 fiyat çekmesi sora 40.000lere inmesi görülmemiş duyulmamış değildir. 47.000 ödeyenin suçu ne satıcının yaptığı etikmi? o zaman bizde etik olmasakta sorun yok. Satın alma bu şekilde işler ticaret budur. inanın 40.000ede kar edecekler.... Biraz karışık olduysa kusuruma bakmayın, fiyatları örnek olarak verdim. Hayırlı işler.
|
|
2006 307 1.6 hdi 110hp
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |