![]() |
|
Araç Rolantide Stop Ediyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aragonlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Aralık 2012 Saat 09:02 |
İyi günler. Peugeoth 106 XR aracım yolda normal giderken sorun yok ancak rolantide ışıklarda beklerken rolanti düşüyor ve araç stop ediyor. 1-2 ay önce ustam rolanti motorunu ve motor kelebeğini değişmesi gerektiğini söylemişti. Değiştirince sorun çözülmüştü ancak şimdi tekrar yapmaya başladı. Ne yapmam lazım? Bu arıza beni çok rahatsız ediyor.
![]() Düzenleyen aragonlu - 12 Aralık 2012 Saat 09:02 |
|
![]() |
|
MagicPerformance ![]() 2. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1978 Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2011 Konum: Büyükçekmece Durum: Aktif Değil Mesajlar: 867 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MagicPerformance
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
oksijen sensörü,bujiler, bobinler kontrol edilmeli.
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bogaz kelebegini orjinal urunle mi degistirdiniz?
|
|
![]() |
|
aragonlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Aralık 2012 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çıkması ile değiştirdim. Orjinali ile arada fiyat farkı vardı. |
|
![]() |
|
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
MERHABA ARAGONLU BENIM 406 WAR BENDE AYNI DURUMU YASADIM BUJİLERİNİ ATESLEME BILMEM NELERINI DEGISTIRDILER AMA DURUM YINE AYNIYDI EN SONUNDA SORUNUN AKUDE OLDUGUNU ANLADI USTAM SIFIR ALDIM SIKINTI YOK BIDE SEN DENE DERIM
|
|
406
|
|
![]() |
|
yusuf 406 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Aralık 2012 Konum: güvenlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusuf 406
merhaba kolıva bu sabah sıteye kayıt oldum we cok mutluyum bır konuda yardımınıza ıhtıyacım war benım 406 ım war ekrana gelen yazılar oluyor bunların cogunun anlamını bılmıyorum bu yazıların anlamlarını yazabılırmısınız ornegın res co de gelo bu ne demek yada buna benzer yazılar saygılarımla
|
|
406
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |