|
Peugeot 206 Klima Ampullerinin değiştirilmesi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 05 Aralık 2012 Saat 17:46 |
Arkadaşlar öncelikle iyi aksamlar. 2005 model peugeot 206 sahibiyim. Farları açtıgımda klimada yanması gereken ampulleri patladı onları değiştirmek istiyorum. Ama nasıl yapacagımı bilmiyorum. Klimayı nasıl sökebilirim konsoldan çıkarıp evde ampullerini değiştirmeyi düşünüyorum bunu nasıl yaparım ? Bu konu hakkında yardımınıza ihtiyacım varr :)
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
muratozhal
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Temmuz 2012 Konum: Uşak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
yani yerinden çıkarmadan mı yapmam gerekiyor klima konsolu kalacak mı içerde ben ampulleri değiştirirken ?
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Eğer bunu yapan haşim abi ise. Sökmüş gibi duruyor çünkü fotoğrafları direksiyon üstünde çekmiş. |
|
muratozhal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
kolay gibi duruyor. Yarın yapmaya çalışacagım. Çok teşekkür ederim
|
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Rica edeirm. kolay gelsin. |
|
gngburak
2. Vites Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende de aynı sorun vardı
klima konsolunu açtım oraya gelen tellerin talkııldığı yerin birisi kırdım
kendimce bişeyler yaptım emaneten tutturdum açtıktan sonra çok dikkatli ol küçük parçaları aşaya biyerlere kaçırmamaya çalış kolay gelsin....
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
muratozhal
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratozhal
|
yaptım teşekkür ederim ilginize. 2 ampul patlamıs onları değiştirdim şimdi canavar gibi yanıyor :)
|
|
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok pis bir iş çok uğraştırıyor bende değiştirdim.Fakat dışardan gelen havayı kapattığımız düğmenin telinin ucundaki yer kırıldı bende cırt kelepçe ile sabitledim şuan gayet iyi :)
|
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |