![]() |
|
106 q.s. vites kolu sallanıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 Saat 21:51 |
Başlıktanda anlaşılacağı üzere vites kolu çok sallanıyor acaba çözümü bilen varmıdır?
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
Zagorka ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takozu Değiştirirsen yararı Olabilir Tahminimce ..
|
|
![]() |
|
ozdemirosman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2011 Konum: ddffg Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ozdemirosman
![]() ![]() ![]() ![]() |
tam ismi nedir bu parçanın?
|
|
ASLAN BESLEYEN YEMİNİ DÜŞÜNMEZ.
|
|
![]() |
|
tolike ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ist.K.ÇEKMECE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
MOTOR VE ŞANZUMAN TAKOZUNA BAKTIR BENİMDE AYNI İDİ MOTOR TAKOZU DEĞİŞTİ DÜZELDİ
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
akslara baktırmanı öneririm özellikle, aynı sorunu yaşamıştım.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
50ar033 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kasım 2012 Konum: nevşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8 |
s.a arkadaşlar benımde bir sıkıntım var 2000 model 206 xt var bende kalkışlarda 1.ve 2. viteslerde ses geliyor.. ne yapmam gerek bilmiyorum aracın ön takımında yaptırmadığım hiç bir yer kalmadı şimdi şanzımanda diyorlar ne yapmam gerek gerçekten bilemedim
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
konu içinde başka sorular sormayın yenı konu açın daha çabuk cevap alırsınız sorununuza çözüm bulursunuz. |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
benim de aracımın vites kolu çok sallanıyordu hele birinci vitesyken hiç vitese gecmemiş gibi duruyordu sanki boştaymış gibi sallanıyordu ve sonucu ne oldu? vites kolu koptu :D
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |