|
(Fotolar 4. syf) Ankara Buluşması !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Yazar | ||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi mekan yazın daha güzel ama anca işte. Kimse beğenmedi yalnız semaver geç geldi biraz da uzaktı Mehmet(memotech) abiyi de çağırdım ama cenazesi varmış katılamadı en sonunda yüzyüze görüştük Sedat abi ile çok iyi oldu. |
||
jack67
1. Vites Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Fotoğraflar 10 numara eline sağlık inşallah en kısa zamanda tekarlarız ...:)
|
||
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ali fotolar çok güzel.mekanın tek sıkıntısı çayın geç gelmesi güzel bir yerdi
|
||
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
||
EErgul
1. Vites Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
mekan çok hoşuma gitti. buradan kalkıp gelmediğime pişman oldum :)
güzel bir buluşma olmuş fotolar için ellerinize sağlık
|
||
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
||
EnSoNiQ
2. Vites Kayıt Tarihi: 04 Eylül 2012 Konum: Çankırı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 512 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
birdahaki buluşmada atlayıp bende gelecem iş sebebiyle bu buluşmaya katılamadım herkesin ayağına sağlık güzel buluşma
|
||
Peugeout 307 XT BVA Hatchback 2004 Model
|
||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Yorumlar için ve tekrar katılan herkese teşekkür ediyorum.
Devamı gelecektir... Telefon numaramı yazıyorum genelde buluşma günü istediğiniz gibi rahatsız edebilirisniz. |
||
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
numaranı kaydettim kardeşim buluşmalarda seni bol bol rahatsız ederim hatta teyibimi değiştirirken de sana danışcam.(otobanda seni yakalayabilene aşk olsun)
|
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Abi o gün senin telefonu ben de kaydettim ama kafa bir milyon oldu arayan arayana :D Telefonda bir sürü numara var hangisi kimin tek tek arıycam :D Teyp işi kolay Tellotello(mehmut) hocama da yapıcaz bişiler. Bu arada otobana çıkınca ben geçtim mi seni fark etmedim. Uniemin hocam arkamdaydı yolu bilir diye kapattım gittim ama umarım biliyordudur. |
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
Abi o gün senin telefonu ben de kaydettim ama kafa bir milyon oldu arayan arayana :D Telefonda bir sürü numara var hangisi kimin tek tek arıycam :D Teyp işi kolay Tellotello(mehmut) hocama da yapıcaz bişiler. Bu arada otobana çıkınca ben geçtim mi seni fark etmedim. Uniemin hocam arkamdaydı yolu bilir diye kapattım gittim ama umarım biliyordudur. sonu 11 83 olan benim no otobanda kamyonun yanında kaldım biraz basıp geçtim sonra yavaşladım siz geçtiniz uniemin hocam hemen önümdeydi foruma kadar onun arkasındaydım ama sen geçtikten sonra seni bidaha göremedim |
||
|
||
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben hiç fark etmedim Ben de ayak tipi cruise control var 170e sabitledim |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
P.T. Ankara tebrikler güzel bir buluşmaya imza atmışsınız devamını bekleriz.
|
||
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
|
Bilgisayara bakmaktan gözlerim çok fena , kafa dersen bi dünya . Yanlış görmüyorum, şaka demi 170 olayı .
|
||
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
||
mehmetcan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Aralık 2012 Konum: BİNGÖL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mehmetcan
|
|
ali kardeşim organizasyonu çok güzel yapmışsın ellerine sağlık,sanada bu yakışırdı zaten.gelemedim ama kalbim sizinleydi hatta arayacaktım ama çok yoğun olacağınızı tahmin ettiğim için rahatsız etmek istemedim.inşallah bir dahakine bende katılırım.saygılar
|
||
elsoberano
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
|
Ben hiç fark etmedim Ben de ayak tipi cruise control var 170e sabitledim [/QUOTE]
ayak cruisesi benim arabada da varda ben o hızlara sabitleyince benzinliğe girdiğimde oturup ağlayasım geliyor,benim paraları yine hoyratca içmiş bizim aslan diyeali böyle güzel organizasyonların devamını bekliyorum senden
|
||
|
||
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
insanların bazen çok istediği şeyler gerçekleşmiyo...
çok istiyodum bende orda olmayı ama sağlık sorunları izin vermedi.. çok güzel olmuş ayaklarınıza sağlık. bi dahaki sefere bende aranızdayım inş...
|
||
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 345 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |