![]() |
|
Asansör Ş(.)akası |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 Saat 20:40 |
|
|
![]() |
|
MadLyMadD ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MadLyMadD
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Daha önce izlemiştim
![]() |
|
Peugeot 307 1.4 HDI XR
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu şakayı Türkiyede yapsalardı, o kızı ya biri döverdi ya vururdu yada biri oturup nasihat verirdi.
![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Guzel kurgulanmis bir saka. Turkiye'de yapilsaydi her turlu sonuclar olabilecek bir saka. Diger bir bolmede bir bodyguard'in bulunmasi mutlaka gerekir
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
mavi gömlekli bey amca sanki türkçe "ne yapıyorsun sen?" mi diyor bana mı öyle geldi.. eğer doğru duyuyorsam tepkisi gayet sıradan.. farkımız yok
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Buda 2. bölüm
|
|
![]() |
|
gngburak ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Şubat 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 636 |
burda bana yapılsa mahkemeye verirdim kız ya kalpten gitse
|
|
www.gngtasarim.com
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
insanları korkutmakla şaka olmaz. kişinin ya kalbi varsa. sanki geçmişini mi biliyorsun şaka yaptığın insanın.ya panik ataksa. şaka yapıcam diyorsam eğlenceli şeyler olsun. şaka yapılanı da şaka yapanları da güldürsün.
|
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |