![]() |
|
çekirge sesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Kasım 2012 Saat 17:39 |
slm belki değişik gelecek size ama aracım 406 hdı 2.0 2003 model peugeot aracımın torpidonun iç kısmından çekirge sesi gibi bir ses geliyor ara ara ne olabilir .tecrübe sahibi arkadaşlardan cvp bekliyorum tşk ler
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ayni sesten mi bahsediyoruz bilemiyorum ama 307 lerde de benzer ses gelir. Hatta kapiyi acinca biraz daha artar gibi olur. Tam hatirlayamiyorum simdi ama yakit hattinda bulunan bir parcadan kaynakli bir sestir bu ve gayet normaldir.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
heeeeeee... böyle genelde gaz verince geliyor vik vik vikkkkkk yapıyor susuyor :) her vitestede yapmıyor. bu sesten bahsediyor değilmi ?
|
|
![]() |
|
peugeotttt ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2012 Konum: TEKİRDAĞ/SARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 849 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotttt
![]() ![]() ![]() ![]() |
çekirge olmasın aracta :)
|
|
Millet Şu Topukluyu Giysem Kaç Cm Uzarım Derdindeyken,Biz 3 Cm Daha Bassak Sürtermi Derdindeyiz.
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
düşünüyorum ama yaw ben hiç çekirge sesi hatırlamıyorum youtubeden izliyeyim ona göre yorum yapacağım çoık merak ettim çekirge sesi nasıl bişi acaba :)
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
jiyanxese ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kasım 2011 Konum: antep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 223 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı jiyanxese
izledim :) muhtemelen gevşemiş olan parçalar birbirine çarpıyordur yada aracın klima filtresini yakın zamanda değiştirdiysen onu düzgün takamadıkları için o ses geliyordur. büyük ihtimal klima filtresinden geliyor.
merak edenler için çekirge sesi linki :) http://www.youtube.com/watch?v=KZemaXCYj4Y
|
|
peugeot 307,2003 XT
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
gaza basıp çektiğinde gelen vıyk vıyk diye bir ses ise kastettiğin egzozun bi ek yeri var motorun altında(adı aklıma gelmedi şimdi) orası yapar sesi. Ya değiştirirsin yada oraya biraz yağ sıktırırsın 1 sene idare eder:)
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
ERSOY-06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eylül 2012 Konum: ----- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 187 |
arkadaşlar o veya onun gibi bir sesten bende şikayetçiydim araştırdım ön havalandırmadan geldiğini tespit ettim.saygılar
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Çekirgede ordamiydi :)) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
406yedekparca ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 06 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 406yedekparca
1) torpido gözünün orada polen filtresinin olduğu yer var. havalandırmaya birşey sıkışmış olabilir. tabi çekirgede olabilir:)
2) aracında tv varsa gaza bastığında tv ses frekansı karışıyor. Gaza bastıkça çekirge sesi çıkarıyor. Uzun süre tv li travego otobüsler ile yolculuk yapanlar bu ses iyi bilir. benim aracımda da aynı ses var. tv den geliyor. 3) arabayı alttan vurdu isen bir yere karter muhafazası alttan eksozu sıkıştırmıştır gaza bastıkça o çarpabilir. tanıdık usta bir levye ile bedava yapabilir:) 4) eksozundaki hafif bir çatlak (öellikle uç kısmındaki) çekirge sesi çıkarıyor olabilir. 5) rolantide çekirge sesi çok fazla geliyorsa hiç birşey olmaz. tüpünün markasındandır.
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
bende açtım izliyorum yaaa sabah sabah :D:D:D: doğa ne güzel :P elinizde karafatma sesi var acaba ? =)
|
|
![]() |
|
altugg34 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
Benimde Peugeot 307'im bagaj sol arka tarafından her zaman olmamakla beraber gıcırtı geliyor.Özellikle parke yolda ve yollarda hızımızı azaltmamız için konulan beyaz ard arda olan şeritlerin üzerinden geçerken geliyor ses önerisi olan ?
|
|
![]() |
|
osman_bora ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
:))))))))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı osman_bora
sorunu buldum arkadaşlar motor kulağından geliyormuş
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
Kuş sesi gibi olsaydı , alternötör kayışından geliyor derdim ,rölantide çalışırken çıkardığı kanarya sesi benzeri sesle dikkatleri üstümüze çekiyoruz .
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
çıt çıt çıt tarzında bir ses ise bir valfmi rolemi ne varmış o kısımda hava akışını sağlayanmı ne bende pek anlam veremedım ama servısım sorunun bundan kaynaklandığını ve ıstersem değişim yapabileceğini yanlız keyfe keder olduğunu zararı olmcıağını söyledı bende 1 senedır bu şekılde kullanıyorum rolantide geliyor ses kapıyı açınca artıyor ve gaz verınce susuyor.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
emre_akdag ![]() 3. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2013 Konum: BURSA - Y.ŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1872 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emre_akdag
geçmiş olsun Osman abi :) |
|
ALP OTO YEDEK PARÇA
YENİŞEHİR / BURSA |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |