![]() |
|
ARKADAŞLAR ACİL YARDIM.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Aralık 2012 Saat 11:56 |
RC jantın orjinali 17 inch'dir ve eğer aracınız 70'lik ve 8v ise bu jantlar aracınızı oldukça hantallaştırır yakıtı gözle görülür derecede etkiler ve kalkışlarda büyük performans kaybı kaçınılmaz olur. Artı olarak sadece görüntüden kazanmış olursunuz. İsterseniz vereceğim linkden aracınızın üzerine mevcut çeşitlerden yerleştirip nasıl durduğunu görebilirsiniz.
http://alu-kola.elektrony.cz/ http://alu-kola.elektrony.cz/konfigurator?&auto=pe&model=206&velikost=17&typ=5%20door |
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 çift kollu 14'' RC cant kullanıyorum Gayet hoş duruyor yakıttada sorun yok,Aracına Uygun ebatta almanı söyliyebilirim.
|
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pekı 16 taksam rc jant
|
|
![]() |
|
yagiz35 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2012 Konum: Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
+1
|
|
(206 x-design 2006) 35 ABE 97
|
|
![]() |
|
leony510 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2012 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 213 |
bu olmamıs 206 sadece rc jantlar gıdıyor
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=9765&title=alnk-lastiksiz-206-cc-veya-206-quiksilver-jant
şu konudaki jant orjinal 206 cc jantı /sirocco/ rüzgar gülü modeli. lastiklerde sanırım 195/50/15 benim favorim bunlar. sanada tavsiye ederim.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
valla bende 195/45/16 lastik ve jant var. bana bugun deseler favori jant ve lastik ebatın nedir diye. ben 195/50/15 derim. konforda düşmez. yakıttada etkisi olmaz. görüntüde hoş olur. ama sana kalmış.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
15 taksak nasıl olur pekı
|
|
![]() |
|
2.0 motoru olan aracın jantını 1.4 motoru olan aracına takıcan.
aracını yorar, yakıt tüketimin artar, konforun düşer(ufacık çakıl taşını hissedersin). 17' lastik ebatın 40/45 olacak. çukura girdinmi balon yaparsın. + 14' in lastiği daha ucuzdur 17' in daha pahalı bunlar eksileri. tek artısı hoş durur o kadar
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
17 challenger dusunuyorum zten 17 ebatta olmayan lar replıka zannedersem
|
|
![]() |
|
merhaba 1.4 206 aracım için 206 rc jant lastık takmak ıstıyorum gorus ve onerılerınızı paylasırmısınız uyum saglar mı surtme yapar mı onerırmısınız yoksa takmayalım mı suan uzerınde 14 celık jantlar var rc jantlar yakıta etkı eder mı arabayı yorar mı kısacası bu konuda engın tecrubelı arkadaslarımdan yardım beklıyorum saygılar..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |