![]() |
|
Gaz Pedalı Çok Sert |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Kasım 2012 Saat 12:09 |
Aracımın gaz pedalı çok sert olması gerekenden sert ve takılarak sanki kademe kademe ilerliyomuş gibi nasıl bir çözüm bulabilirm ?
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
İlk aklıma gelen gaz teli Burak, değişmesi gerekir sanırım
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
bunun deişmesi çok uzun sürermi birde ne kadar tutar abi bir fikrin varmı
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Uzun süreceğini sanmıyorum, fiyat konusunda hiçbir fikrim yok, biraz araştırayım bulabilirsem fiyat hakkında bilgilendiririm seni
|
|
![]() |
|
iyi olur abi iş yerindeyim çalışıyorum çıkamıyorum buradan dışarı onun için sordum ne kadar sürer diye
|
|
|
|
![]() |
|
Forumda bi arkadaş 2000 model 106'nın gaz telini nisan ayında işçilik dahil 50 tl'ye değiştirmiş, uzun süreceğinide sanmıyorum 15-20 dakikalık bi iştir yanılmıyorsam
|
|
![]() |
|
En kısa zamanda gidip yaptırayım bu kadar kısa sürecekse.
|
|
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
10 dk da hallederler 50 tl yi geçmez.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
umarım yoktur başka bir sorun sürüş sırasında aşırı şekilde canımı sıkıyor çünkü.
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |