![]() |
|
Kıbrıs 25.11.2012 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Kasım 2012 Saat 22:32 |
video super olmus eline saglik,devamini getirelim.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar henüz zaman bulabildim video eklendi. ilk sayfada fotoğraflar ve video.. iyi seyirler..
|
|
![]() |
|
yakın zamanda tekrarlanacak.. yer konusunda henüz erken.. senin aslanı öncelikle kaldıralım bir ayağa..
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
abi cok uzuluyorum bu `ilk` i kacirdigim icin yav. nasip artik. en kisa zamanda bir bulusma daha ayarlayalim magosayi peugeotturkey ile tanistirayim daha kalabalik olacagiz.
|
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
başlangıç için bir güzel organizasyon olmuş. Manzarada süpermiş
|
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
cok guzel bı bulusma olmus kusura bakmayın gelemedım arabada vıtes arızaya gecıyo konum sensorunde arıza var :( :( :(
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
hep birlikte devamını getireceğiz.. Herşey gönlümüzce olsun..
![]() ![]() |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Tekrar sayinca 5 cikti
![]() |
|
![]() |
|
volkan22 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
guzel bir gundu arkadaslar havada guzeldi hersey icin cok sagolun... katilan arkadaslar tanismis olduk ilk tanisma guzel gecti onemli olan peugeotturkey ailesini bir araya toplamak devamini getirelim.
hepinize cok tesekkurler.
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
![]() |
|
abii biz içtik siz buldunuz kafayı
![]() |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Resimde 5 kişi var Aykut, yoksa benmi yanlış görüyorum
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Uffff havaya bak ya. Birak yagmuru neredeyse bulut bile yok.
Ilk resimde 5 kisinin ismi yazilmis ama resimde 4 kisi var ![]() ![]() Baska foto yok mu? |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Hava güzelmiş şansınıza, güzel fotolar
![]() |
|
![]() |
|
resimler eklendi
Düzenleyen cigdemilker - 28 Kasım 2012 Saat 22:29 |
|
![]() |
|
Kibris icin buyuk gun bugun.Resimleri sabirsizlikla bekliyorum. Iyi eglenceler.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Tüm Kıbrıs üyelerimizi organizasyonda görmek isteriz.
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
kardesim aracında yer varsa seninle geliyim bende. benim canavar arızalandı bugün. sana da uyarsa sabah yola çıkmadan beni ara mutlaka 0533 875 29 19 (Enes)
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Geçmiş olsun Ergül.. Usta konusunda yardımcı olamayacağım ama ilk fırsatta öğrenir öğrenmez dönerim telefondan.. Aracın olmasa da bu tanışma organizasyonumuza gelmelisin
![]() Düzenleyen cigdemilker - 24 Kasım 2012 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
arkadaşlar bugün lefkoşadan gelirken aracın akslar dağıldı yavvv. gelemiyorum yarın. nasip..
magosa tarafında bildiğiniz peugeot ustası var mı acaba aksları yaptırabileceğim?
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Son gün günceli..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |