![]() |
|
206+ bagaj kapağından gelen ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Kasım 2012 Saat 13:00 |
yolda hafif çukurda felan patır patır ses geliyor. plakadan felan değil arkadaki bagaj kapağının plastik aksamını sökecektim ama hiç vidaya rastlamadım. nerden geliyor bu ses arkadaki plastik aksamı nasıl sökerim ?
|
|
206+ 2010 1.4 benzin+ lpg
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bakmadan bilemeyiz tabide silecek motorunun olduğu yerden gelebilir. Arka bagaj kapağındada vida olmaz geçmeli çelik klipsli
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Kenarından köşesinden biraz sertce çek çıkıyor, pandizotdanda ses yapabilir onuda kontrol et
|
|
![]() |
|
engin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 32 |
silecek tarafın çek kolayca çıkıyor.
|
|
206+ 2011 alüminyum gri
1.4 benzin |
|
![]() |
|
hakan38 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2011 Konum: kars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 239 |
Kırmayım :) ani pandizon ne ya :)
|
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Yok hocam kırılmaz merak etme dengeli asıl cam tarafından çekersen daha rahat çıkar,bagaj rafına pandizot deniyor
|
|
![]() |
|
hemen yarın yapacam sağolun kardeşler iyiki varsınız :)
|
|
|
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Hocam bagaj kapağındaki o siyah büyük plastik parçayı silecek tarafındaki göbek kısmından tutarak çekin. kendisi elinize kolayca gelecektir öyle hemen kırılcak bişi değil. Muhakkak içerde bişi yerinden çıkmıştır.
|
|
![]() |
|
dostum teşşekkür ederim
|
|
|
|
![]() |
|
sezar206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
bagaj kilidinin oturduğu pime bak eğer üzerindeki lastik aşınmışsa o acayip ses yapıyor. Önce ona bak diğer tarafları boşa sökmezsin belki.
|
|
2000 model 206 1.6 XT 5 Kapı
Atiker lpg |
|
![]() |
|
Mesut48 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1010 |
Ben bagaj kilidini bagaj sert kapanacak şekilde ileri aldırdım,sorun kalmadı.Tavsiye ederim.
|
|
__B0DRUMLU__
|
|
![]() |
|
bagaj kilidinin orda plastik derken göremedim öyle bir şey ama ?
|
|
|
|
![]() |
|
_pathfinder_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2012 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 69 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _pathfinder_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Üstad patır patır Tok bir ses geliyorsa Bagaj kapağından olmayabilir.. Arkadan ses gelen tarafın Torsiyon bilyasını kontrol ettir
![]() |
|
Zihin Fukara Olunca Fikir Ukala Olur
|
|
![]() |
|
tıkır tıkır abi tok bir ses değil
|
|
|
|
![]() |
|
fxmen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2012 Konum: çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
evet sorun orda aynı sorunu bende yasıyorum |
|
--Ferhat--2004 model 1.4 206 desire triptonik benzinli--59 FZ 234
|
|
![]() |
|
ateke ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mayıs 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
Stepneyi tutan civatayı da kontrol edebilirsin.
Bir arkadaşımın 206 sından haftalarca ses geldi bagaj tarafından. Kontrol etmedik yer bırakmadık. Sonra bir baktık ki stepneyi tutan civata gevşemiş (=
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |