![]() |
|
Kıbrıs'ta Peugeot Ustası? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2012 Saat 20:00 |
magosadayım doğu akdenizde. aksları ve şanzımanı gösterebileceğim bir usta var mı yakınlarda önerebileceğiniz ? bir ara denk gelmiştim forumda ama ihtiyacım olmadığı için esgeçmiştim.
Edit: bu arada işçiliğinden ziyade bana iyi niyetli müşteriyi öpmeye çalışmayan şeker gibi bir usta lazım. kimsenin emeğini karşılıksız zaten bırakmam Düzenleyen EErgul - 24 Kasım 2012 Saat 20:01 |
|
206 CC 1.6 16V 110 HP Roland Garros
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kardeşim kısa zamanda dönerim sana. Arkadaşlarımla görüşeyim magosa tarafında ustaları varr mı güvenilir diye.. Organizasyon başlığına da yazmışsın.. Tekrar geçmiş olsun..
|
|
![]() |
|
EErgul ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2012 Konum: Kıbrıs/Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
eyv yav organizasyon üzeri denk geldi. benim pek burdaki sanayiden haberim yok. varsa senin sorabileceğin birileri çok iyi olur. gelebilirsem yarın geldiğimde de konuşuruz
|
|
2004 Model |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Halledilir sağlığınız yerinde olsun da..
|
|
![]() |
|
yok mu yav kibrista arabasi arizalanip da bir ustaya gosteren memnun kalan :)
|
|
2004 Model |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |