|
(Fotolar 4. syf) Ankara Buluşması !!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Yazar | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2012 Saat 01:47 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
__________------------------------------______________ 26.11.2012 Günceli Arkadaşlar merhaba, Bir çok Ankara da ikamet eden arkadaşımız var. Buradaki sohbetimiz muhabbetimiz hoş. Bunu gerçek hayata da yansıtmak lazım. Bir toplanalım tanışalım konuşalım çay kahvemizi içelim acıkırsak yemeğimizi yiyelim. Arkadaşlar merhaba tekrardan, Tarih ve Saat: 01.12.2012 Cumartesi 15.00 Yer: İlayda Rose Garden Kır Düğün Salonu, Kır Bahçesi ve Restaurant Turgut Özal Mahallesi 2220 Cadde. No: 6 Çakırlar / Batıkent- ANKARA GPS Enlem ve Boylam değerleri Enlem: 39°59′51.45″N (39.997626) Boylam: 32°41′52.09″E (32.697804) Aciyt den oraya kadar olan harita tarifi.(Bilen arkadaşlar kendi yolundan gelebilirler. Yeri bilmeyen arkadaşlar için bilinen bir noktadan tarif iyi olur diye düşündüm.) Acity Outlet
!!!!Katılacak arkadaşlar saatini adını ve telefonunu yazarak mesaj atarsa iletişimede kalırız!!!! Katılım : Nick - Telefon 1....Alicilik - 537 380 32 86 2....ibrahim.kut 3....jack67 4....elsaberano 5....offchu 6.... 7.... 8.... Bu konuda biraz gaz vermek istedim foruma Ankara için ses çıkmıyor hiç. !!!!KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR MÜSAİT OLDUĞU GÜN VE SAATLERİ BELİRTİRLERSE DAHA NET BİR ZAMAN AYARLAYABİLİRİZ. Ankaralı arkadaşları duyarlılığa bekliyorum. Diğer üyeleirmizin destekleri için de şimdiden teşekkür ederim. ******Bir amaca veya kuruluşa hizmet etmiyorum. Çıkar sağlamak ve ya faydalanmak gibi bir amacım hiç bir zaman olmadı olmaz. Sayfalarca yazıştığımız birbirimize her konuda destek verdiğimiz bir muhabbet içindeyiz. Burada aktif olan veya olmayan bir çok kişi beni tanıyor. Amacım burdaki hoş sohbet ve muhebbetimizi yüz yüze bir bardak çay ile daha sıcak ortamda yapmak. Çok defa sözü geçti Ankara toplansın diye bunu gerçekleştirmek için beraber hareket etmeliyiz. Düzenleyen Alicilik - 01 Aralık 2012 Saat 20:30 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu siteye ilk üye olduğumda yapılan buluşmadan 2 kare. Çok eğlenceli geçmişti. Halen ordaki arkadaşlarla görüşüyoruz.
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bir aksilik olmazsa belirlenen güne gelirim.böyle bir etkinlik çok güzel olur.
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
_semihk_
2. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ocak 2011 Konum: afyon/konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 518 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kadeşim süper olur... haftaya ankaraya yakın olucam bende katılabilirim pazar mesela..
|
2005 Pg 206 hdi van
+CoilOver |
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlginiz için teşekkür ederim. Müsait olduğunuz vakitleri belirtirseniz herkes için en uygun vakti ayarlamaya çalışırız. |
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Katılmayı isterim fakat o tarihlerde uygun olmayacağım .
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
bende katılmayı cok isterim ama iş yüzünden hafta sonları bıle calısıyorum ıns belirlediğiniz tarihte boşluk bulabilirim
|
elsoberano
4. Vites Kayıt Tarihi: 09 Şubat 2012 Konum: Ankara Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2517 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı elsoberano
|
01.12.2012 cumartesi akşam öğleden sonra olabilir.
|
307 2.0 xsi BİZE HER YER TRABZON
|
blinddark
2. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2012 Konum: Aşkaabat - Ank. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı blinddark
|
peki nasıl bi buluşma olacak ailelerimizle kız arkadaşlarımızla gelebilirmiyiz yoksa sadece erkekler arasındamı olur
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sabah 12 de azerbaycana gidiyorum dönüş hafta sonu nu bulmazsa inşallah geliriz (aslanım, oğlum ve ben)
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
inş toplanın Ankara güzel bir organizasyon bekliyoruz.
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her hangi bir kısıtlama engelleme yok hocam isteyen istediği ile gelebilir. Ama muhabbet araba ve erkek sayısı çok olunca bayanlar erken sıkılıyor.
Abi bu görüşelim artık gelde !!! Gün kesinleştirme konusunda ben de sıkıntı çekiyorum. Okuldaki bir dersimiz arazisi olabilir cumartesi. Hafta içi kesinleşir duruma göre katılım listesi oluşturabiliriz. Ayrıca yer konusunda da tavsiyelerinize açığım. |
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Yarın sınav var ben yatarım artık günceli....
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Cumartesi ne sinavi gunceli
|
tellotello
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Haziran 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1121 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tellotello
|
Bizde sınavlar Hoca'nın özel durumu hariç genelde hafta sonlarıdır.
|
2005 307 1.4 HDI XR 70bg
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ortak derslerin sınavı haftasonu oluyor Diff 219a girdim . |
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hangi bolum bu?
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ben jeoloji müh. deyim ama diğer fakülte veya mühendilklerle ortak aldığımız kimya-fizik-calc gibi derslerin sınavı haftasonu oluyor. Hele geçen sene cumartesi-pazar sınav olduğu hafta oldu.
Pazar 7 saatlik bölüm sınavı vardı. |
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Diff herhalde diferansiyel denklemler olsa gerek. Hey gidi gunler ne cabuk gectiler
|
Alicilik
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Dersine gitmeyince başa bela oldu diferansiyel |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 5> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |