|
Kıbrıs 25.11.2012 |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 08 Kasım 2012 Saat 19:22 |
Belirtilen tarihte buluşmaya katılacak arkadaşlarımın aktif kalmasını rica ediyorum. Herhangi bir değişiklik yapılmayacak. (Özelden birbirimize ulaşabileceğimiz telefon numaralarınızı yollarsanız organize olmamız daha kolay sağlanacaktır.)
Buluşma Yeri : Girne - LEMAR Açık Otoparkı (Girne - Lapta yolu üzerinde) Buluşma Tarihi : 25.11.2012 / 12:00 Organizasyon Programı : LEMAR (Girne-Lapta yolu üzerindeki) - Buluşma, Toplanma Lapta - Sadrazamköyü üzerinde Apopulco (Tanışma - Muhabbet - Yemek) Lapta - Girne Sahil Yolu - Girne Kalesi (KONVOY) - (Fotoğraf Çekimi) Katılımcılar : 1) cigdemilker +1 (0548 870 19 31) (Fiat Panda (Siyah)) 2) batuhan +1 (Audi A3 (Siyah)) 3) uğurcan +1 (Honda Civic (Beyaz)) 4) volkan22 +1 (Peugeot 306 Cabrio) 5) berk2309 6) EErgul +1 (206CC + 206) 7)mehmet (Audi A3(Siyah)) Volkan kardeşim herşey için teşekkürler. resimdekiler : soldan sağa: uğur - mehmet - ilker - mustafa - volkan Tek Aslanımız.. Düzenleyen cigdemilker - 30 Kasım 2012 Saat 22:42 |
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hay masallah.
|
|
volkan22
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: kibris Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende orada olacagim, hem tanismis oluruz organizasyonu duzenleyen arkadasim sagolsun. volkan22 +1
|
|
2000/Peugeot 306 Cabrio /2.0 16v benzin /silver
|
|
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(1)
|
Ekledim listeye. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim..
Ergül isimli arkadaşımız da katılacak ve beraberinde 2-3 arkadaşımızı daha getirecek.. P.T. Kıbrıs başlangıcı
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
güzel bir organizasyon bekliyoruz
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bol fotografli
|
|
berk2309
3. Vites 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende gelıyorum beyler bensız olurmu aaa :D
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Olmaz tabii ki |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnanıyorum hepimiz tatmin olacağız Bu arada yağışlar başladı 2-3 gündür internete girmekte zorlanıyorum. Hattımda sorun var sanırım. Geçte olsa cevap vermeye çalışacağım. @koliva abii sağol listeyi güncellediğin için. Ellerin dert görmesin. Perişan haldeyim bu internet mahvetti beni..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güncel
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bence bana gosterdigin fotografi da buraya koymalisin Ilker. Hani su deniz manzarali olani. Yukledigin ikinci fotograf intihar etmek isteyenlerin akillarina gelecek ilk yer gibi geliyor sanki
Düzenleyen koliva - 14 Kasım 2012 Saat 22:16 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
intihar edecekler için daha iyi teklifim var buluşma yerimizin ilerisinde daha tatmin edici bir koy var orası daha uygun.. fotoğraf koymak sıkıntı değilde abii.. ben o fotoğrafı koyarsam eğer herkes tam teşekküllü gelir biz burda sabahlarız..
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
koliva
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hah iste bu daha guzel. Bulusma ilanina yazalim, tesekkullu gelmeyin diye |
|
AYKUTCERİT
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2012 Konum: YEDEK PARÇA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 22 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı AYKUTCERİT
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
KIBRIS RESİM BEKLİYORUZ.........
|
|
ŞAHİNPEUGEOT AYKUT
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Emrin olur Ayku t abiiim ne demek Hele bir gelsin o gün..
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu P.T buluşmasında peugeot olacakmı?
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sabırsızlanmayalımmm
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |