|
sanal modifiye yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 16 Ekim 2008 Saat 21:43 |
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben bi deniyim eqsozu yerleştirmeyi :)
|
|
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla 2dk da yaptım bişey ama pek olmadı gibi
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Güzel olmuş bence egsoz...Fazla sırıtmıyo
|
|
the_beKKo
1. Vites Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
abi önemli olan nasıl olduğunu anlamak yapamıyorum abi ellerine sağlık güzel olmuş ama nasıl yerleştirdin
|
|
Rz@_106
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
öncelikle teş.
fireworks programını kullandım adım adım anlatıyım photoshopdada aynı olaylar 1.verdiğin egsozun etrafındaki beyazları temizledim, 2.egsozun ağzı sağa bakıyordu sola çevirdim, 3.yerleşimi yaptıktan sonra egsozun üstünden biraz silgi çektim , tamponun üstünde sırıtmasın diye. 4. ufak tefek temizlemeler 3. adımda egsozun bulunduğu layer smoth ayarını düşürdüm şeffaf hale geldi bu sayede nereden ne kadar sileceğini belirleyebiliyorsun. |
|
the_beKKo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
teşekkür ederim abi sağol : )
|
|
Rz@_106
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu da son hali depo kapağı iptali , stoplar
|
|
Jonnie
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Temmuz 2008 Konum: Moskova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 163 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
guzel calışma...
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
the_beKKo
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
|
güzel olmus : )
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |