|
İstanbul Organizasyonu Foto ve Videolar |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
hüsamettin
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: ist.güneşli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüsamettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
kardeşim harika olmuşş
|
|
206+ 1.4 HDI 2011 MODEL
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
[/QUOTE]
evet baya üşümüştü inşallah hasta olmaz :) bu toplantıları yazın daha sık yapalımki kimse üşümesin abi :) [/QUOTE] Yapalım Burak, Bu seferde Avrupa yakasında yapalım
Teşekkür ederim Salih kardeşim |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
resimleri ayarlıyorum birazdan yüklemeye başlıcam
|
|
EminÖNAL
MODERATOR P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
A3
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Çok harika bir buluşma olmuş. İstanbulda olsam kaçırmazdım.
Emeği geçenlere saygılar. |
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnş. Bekliyoruz. P.T.'de kıskanmak yok daha iyisini yapmaya çalışmak var.
Herşey P.T. için. |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İnş. Bekliyoruz. P.T.'de kıskanmak yok daha iyisini yapmaya çalışmak var. [/QUOTE] Herşey P.T. için. İşte gunun anlam ve onemini belirten hakiki tek söz :) |
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
GökhaN
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ve bir adette Panorama çekimi |
|
audiocu
1. Vites Kayıt Tarihi: 18 Kasım 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
on numara olmuş resımler :)))
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hepinizin elerine saglık bendeki fotolarada burdan ulasabilirsinz :)
http://www.facebook.com/alperen.aksu.52
|
|
volkanbalik
1. Vites Kayıt Tarihi: 03 Şubat 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı volkanbalik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
10 numara olmuş tebrikler en kısa zaman zarfında istanbulda başka bir organizasyon bekliyoruz bu arada nice yıllara
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Üyeleri tanıtmaya çalıştım, yanlış varsa düzeltin arkadaşlar
Alper = alperaksu_cc Can = Hypron Hüsamettin = hüsamettin Serkan = serco05 Gökhan = GökhaN Murat = sahin-peugeot Fatih = fatihgg Muhammet = Mami86 Burak = mekanuaes Altan = audiocu Düzenleyen koliva - 19 Kasım 2012 Saat 22:14 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla abi benim adım doğru :)))
|
|
fatihgg
2. Vites Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Arkadaslar herkesde makınelerde varda nerede gerısı :))) Prof.makınelerle cekılenler vardı bayagı haydııı be yaww ekleyın (:
|
|
2003 307 1.4
2008 Leon |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Valla bendekileri ben facebooka yükledim en basta belirtmiştim isteyen eklesin beni sıkıntı yok ;)
www.facebook.com/alperen.aksu.52 Alper'en Aksu :) |
|
Burak
MODERATOR P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bende bir sıkıntı yok yanımda gelenleri bile tam dogru yazmışsın maşallah hafızana :) |
|
|
|
Hypron
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bendede sıkıntı yok hafıza maşallah iyi ben olsam kendi adımı doğru yazardım sadece kesin
|
|
Serkan
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hafızam iyidir :) Ramazanla Yağızın resimlerini bulayım onlarıda ekleyecem hiçbiyerde kadraja girmemişler :)
|
|
Burak
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bunlarda benden çoban armaganı hesabından :)
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |