Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - şahin peugeot
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuşahin peugeot

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesajın Direkt Linki Konu: şahin peugeot
    Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 18:24
Buranın sponsoru diye alışveriş yaptım. Yaptıgım alışverişte kargo seçeneklerinde , sürat kargo 0.00 tl , diger kargolarda ise fiyat yoktu . hatta sipariş detaylarımda bile 0.00 dı . Gelen kargoda ise 7 lira ücret istediler , şahin peugeot aradıgımda ise , 0.00 tlnin , ücretsiz anlamına gelmedigi , ücretinin belirsiz oldugu anlamına geldignii söyledi. 5.günümde gelmeyen siparişim ise sitede TESLİM EDİLDİ yazdıgı icin aradıgımda çıkan kadın , yani nası olsa teslim olacak diye öyle yazdım dedi. Kargo takip numarası da yer almaması üzerine kargomu kendim bizzat ilçede sürat kargoyu arayarak buldum. Takip numarası neden yok diye sordugumda , iş yogunlugundan dolayı dendi. Fatura detaylarım ektedir. Umarım bu firma eski güzel günlerine geri döner

Kargo Bilgisini Yazdır
Ref No / Sipariş No:ORDER-12308PceA06016101
Ödeme Türü:Kredi Kartı
Sipariş Durumu:Teslim Edildi
Ödeme İşlemi:Finansbank - Tek Ödeme 
Kargo Firması:SÜRAT (ALICI ÖDEMELİ)
Kargo No:
Sipariş Tarihi:03.11.2012 15:28:33
IP Adresi:78.184.30.213
Döviz Kurları:1 USD : 1.7913 TL -1 EUR : 2.3448 TL -1 TL : 1 TL -1 GBP : 2.8589 TL
SepetimMiktarStok KoduFiyat
207 BENZİNLİ YAĞ FİLTRESİx 11109CK200710,17 TL
207 BENZİNLİ HAVA FİLTRESİx 11444VJ20710,17 TL
Ara Toplam:20,34 TL
KDV:3,66 TL
KDV Dahil:24,00 TL
Kargo Ücreti:0,00 TL
Genel Toplam:24,00 TL
Taksitli Fiyatı:24,00 TL1 x 24,00 
Yukarı Dön
sahin-peugeot Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 19:11
Öncelikle şunu belirteyim ,ödeme ve teslimat bilgilerinde aşağıdada belirttiğimiz gibi kargo bedelini alıcı ödemektedir bunuda kargo firmasının yanında belirtmekteyiz zaten,kargo bedelini belirtmememizin nedeni kargo bedelini önceden bilmemizin imkansız olduğundandır,bizde oraya sıfır değilde hiçbirşeyin yazılmamısını programcı firma ideasofta ilettiğimizde mümkün olmadığını belirtmişlerdir,sadece bizim sitemiz değil tüm ideasoft ile çalışan alışveriş sitelerinde durum aynıdır,bizde o yüzden sürat kargo ibaresinin yanına (alıcı öder) yazısını yazdık ,
http://www.peugeotmarket.com/Odeme-ve-Teslimat,DP-2.htm
bir bayana kadın diye hitab etmeniz hiç hoş değil , takip numarasını şube değil bayan arkadaşımız vermiş,
bu arada sipariş 05/11/2012 tarihinde fatura edilmiş kargo 06/11/2012 tarihinde sevk etmiş 08/11/2012 tarihinde size teslim edilmiş  dediğniz gibi 5 gün değil,

Firmamız her gün güzel bir güne başlamaktadır

saygılarımızla
Şahin Peugeot Ailesi

Düzenleyen sahin-peugeot - 09 Kasım 2012 Saat 19:46
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080
Yukarı Dön
GarajTürk Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
SPONSOR FİRMA

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 20:02
Sayın Arkadaşım,

Şahin Peugeot hakkında yaptığınız yorumlar gerçekten çok yanlış şahin peugeotu yeterince tanımadığınız anlaşılıyor,Şahin ailesi tüm Türkiyede sevilen sayılan bir ailedir,sipariş formunu okumadan yorum yapmışsınız,size yakışan şahin ailesini arayıp özür dilemenizdir,anlayışınızdan dolayı teşekkür ederim saygılar

GrageTürk
Mehmet Ceylan
Garage Türk Özel Servis
Mehmet CEYLAN
7/24 0533 426 14 03
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 20:16
[

Görüntüyüde ekleyip gayet anlaşılır bir açıklama yapmak istedim.
Siparişi tamamlama ( kredi kartı bilgilerinin girildiği bölüm ) ekranın önce sürat kartgo alıcı ödemeli yazıyor. Son sipariş ekranında ise kargo ücreti sıfır yazıyor. Şuda bilinmelidirki 20 liralık bir siparişte ücretsiz kargo olması beklenemez. Kargo ayarları alıcı ödemeli yazısı olduğu halde siparişi tamamlama ekranında kargo ücreti yazısının halen yazması ise kullanılan e-ticaret yazılımı ile alakalıdır. Bu durumda Şahin Peugeot' nun suçu nedir ? Bana bunu açıklarmısın.
Bu konu haricinde kargo takip numarası bildirilmesi olayını açıklamak gerekirsede;

Siparişiniz Cumartesi Günün 15.00 civarında vermişsiniz. Pazartesi günü faturanız kesilmiş ve kargoya teslim edilmiş. Kargo'nun ihmalkarlığından dolayıda çarşamba günü size teslim edilmiş. Kargo takip numarasınıda size verip yardımcı olmaya çalışılmış. Burdaki sorunuda açıklarsan sevinirim.

Artık doğru düzgün çalışan esnaf neredeyse kalmadı, Kalan ender esnaflardan birinide gereksiz yere lekelemeyiniz.

Düzenleyen GökhaN - 09 Kasım 2012 Saat 20:30
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 20:21
Bir keresinde acil bi parçaya ihtiyacım olmuştu eft saati geçmişti şahin peugeotu aradım ödemeyi yarın eft ile yapacağım parçayı bugün gönderebilirmisin dedim terettütsüz gönderdi.

Gerek yardım severliği gerek beyefendiliği gerek esnaflığı yönünden takdir edilecek bir arkadaşımızdır kendisi...

Ek: Kendi koyduğun resimde kargo kısmında alıcı ödemeli yazıyor zaten, resim koyup ispat etmeye çalışıyorsun birde !!!

Düzenleyen Serco05 - 09 Kasım 2012 Saat 20:25
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 20:34
Her ne kadar ALICI ODEMELI yazsa dahi altta 0.00 TL demesi bence kafa karistirici. Bazi musteriler (bu ornekte oldugu gibi) yanilgiya dusebilirler. O sayfanin kaynak kodunda degisiklik yapip ilgili kisma 0.00 TL yerine acikca "Kargo ucreti siparisin agirligina veya hacmine bagli olarak degisken olup aliciya aittir." seklinde yazilabilir.

Düzenleyen koliva - 09 Kasım 2012 Saat 20:38
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:20
Ne demek 20 liralık ürüne kargo ücretsiz kimse göndermez ? Pek tabi gönderilebilir

2.si Kargo ücretinin 0 yazması , tamamen firma ile alakalıdır , yazılım istenildigi takdirde oraya 0 tl yerine , istenilen parametreyi girebilir

3.sü neredeyse günde 14 saat calışıyorum , yazdıklarımında herhangi bir karalama yapmadım. Ne yaşadıysam onu yazdım . Siteye , sipariş bölümüne kargo takip numarası konulmamasını bile savunmanıızı anlamayadım. Herhangi bir hakaret ya da karalama yapacak kadar alçak biri degilim

4.sü SADECE ve SADECE faturaya baktım. Zaten alınan ürünün , hele internetten alınıyorsa hiçbir zaman sözleşme şartlarının okudngunu sanmıyorum. Okuyoyurm diyen varsa da yalan söylüyordur. Ayın 8inde bana teslim edilmedi , ben bugün gidip kargoyu almayacagımı söyleyip iade ettim. yani kargo bana gelmedigi gibi , ben kargoya gittim . Bu durumda elden teslim almış olmuyorum. 

5.si bana kargo takip nosu , 3. aramamda ancak verildi , ben her seferinde alışveriş yaptıgım firmayı 3 sefer , sadece kargo takip nosu için arayacaksam , zaten gider ilk yerden elden alırım
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:22
Ben zaten arayan bayana , bana çok yardımcı oldugunu ancak firma olarak yapılanın hiç hoş olmadıgını söyledim. Beni firmadaki bayanın kişisel kimligi degil ,yapılan kurumsal muamele ilgilendirir. Ben orda sipariş numaramı göremiyor , ve 3. arayışta ulaşabiliorsam , o ordaki bayanın yardımcı olması , kurumun iyi oldugu anlamına gelmez. Zaten en başından yazılması gereken zorunlu bişeydir kargo takip nosu , bana lütfedilip verilmiş olması bana iyilik yapıldıgı anlamına yine gelmez. 
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:25
Ref No / Sipariş No:ORDER-11262-WT6G-1-1429
Ödeme Türü:Kredi Kartı
Sipariş Durumu:Kargoya Verildi
Ödeme İşlemi:Finansbank - Tek Ödeme 
Kargo Firması:
Kargo No:
Sipariş Tarihi:19.09.2011 22:19:59
IP Adresi:78.191.6.138
Döviz Kurları:1 USD : 1.7958 TL -1 EUR : 2.4543 TL -1 TL : 1 TL -1 GBP : 2.8248 TL
SepetimMiktarStok KoduFiyat
Ara Toplam:81,95 TL
KDV:14,75 TL
KDV Dahil:96,70 TL
Kargo Ücreti:0,00 TL
Genel Toplam:96,70 TL
Taksitli Fiyatı:96,70 TL1 x 96,70 TL
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:26
bir önceki siparişim , burda da kargo ücreti ödedim ,herhangi bişey yazmamasına ragmen. Anlatmak istedigim 0.00 tl HER NE YAZARSA Yazsın , 0.00 tl demektir. Bu siparişim üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına ragmen aynı şeyle karşılaşınca yazmak istedim hepsi bu. Ister kilitlersiniz istediginizi yapın , ancak bu yapılan yanlışı degiştirmez 
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:31
Esnaflıga , beyefendililige nerde laf attım ? Haddime degil kimsenin beyefendililigi sorgulamak. Ben KİŞİSEL hiçbir beyanda bulunmadım. Başlık da ŞAHİN PEUGEOT , ve burayla ilgili yaşadıklarım. Lütfen olaya bakış açımızı genişletelim. Ben koçtan aldıgım bi üründen memnun degilsem , bu KOÇ HOLDİNG A.Ş ilgilendirir , koç ailesini degil. Umarım sorunum anlaşılmıştır.
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:36
Dostum bi problem yaşanmış ordaki bayan yardımcı olmuş, siz kargo ücretini alıcı ödemeli olduğunu görmemişsiniz diyelimki haklısınız, konuyu buraya başlık açarak taşımanızın amacı nedir onu anlamış değilim çokmu mağdur oldunuz, kazıklandınızda milletemi uyarıyorsunuz
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:41
Caglar Bey konunuz yazilanlar belirli sinirlar dahilinde kaldigi muddetce kilitlenmeyecektir. Ben burada yapici bir tartismanin oldugunu dusunuyorum. Siz bir durumdan hosnutsuzlugunuzu dile getiriyorsunuz. Hakli da olabilirsiniz haksiz da. Onemli olan yapici olmak ve elestirilere acik olmak.
Tartisalim ve tatli tatli orta yolu bulalim.

Düzenleyen koliva - 09 Kasım 2012 Saat 21:42
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:44
Pekala ben hatalıyım. Sponsor firma oldugu için yaşanılanların burada anlatılmaması lazımdı. Bundan sonra bu bana elbet ders oldu tüm sayfa kıyı köşe vs okumam için. En son bankada kredi kartında insan sözüne güvenerek , kredi kartı ücretsiz dendigi için alıp magdur olmuştum , şimdi de burda her noktaya bakmadıgım için. Yazdıklarım sadece yaşadıklarımdan ibaret dedigim gibi , bu kadar basit. Şu anda sipariş detaylarıma girdigimde önceden SURAT kargo yazan yerin ; Sürat kargo (ALICI ÖDEMELİ)
olarak degiştirildigini de görmekteyim. (FATURADAN BAHSETMİYORUM ,orda en bşaından beri alıcı ödemeli yazıyor .) Demek ki bazı şeyler düzeltilebiliyor 
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:48
Hayır kazıklanmadım. Amacım 7 lira için hır gür çıkarmak da degil. Ancak maaşımdan yapılan 28 liralık haksız kesinti için bile ben pendikten , cevizlibag il saglık müdürlügüne  kadar gidip düzelttiren biriyim. Belki yol param 28 liradan pahalıya geldi ancak ; hakkımı aldım olay bu. Dedigim gibi kagıdın her yerini incelemedigim için ben de hatalıyım , ancak hiç aklıma gelmemişti kargo ücretinin 0 tl yazıp , kagıtta alıcı ödemeli yazacagı , hiç de başıma gelmedi. 
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 21:55
Dostum ufak bi yanlış anlaşılma var ortada siz sözleşmeşmeyi okumadan çentikliyorsunuz kargo alıcıya aittir yazısını görmüyorsunuz sonra kargo parası çıktı diye burda başlık açıyorsunuz bide kargoyu evinize getirmeyen sürat kargonun suçunuda şahin peugeotya yıkıyosunuz (kargo eve gelmedi ben kargoya gittim diyerek) adamlar ayın 6'sında vermiş kargoya bugüne kadar gelmediyse onun suçlusu sürat kargodur. Burda şahin peugeotun yüzlerce müşterisi var böyle ufak bi yalnış anlaşılma için milletin midesini bulandırmanın hiçbir anlamı yok
Yukarı Dön
sahin-peugeot Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 22:03
geçen sene vermiş olduğunuz siparişinizde kargo firması yazmamasının nedeni o zaman sabit bir kargo ile çalışmadığımızdandandır ,şu an sadece sürat kargo ile anlaşmamız var o yüzden sedece sürat kargo gözüküyor ,kargo seçeneği ekleyince kargo bedeli 0,00 olarak gözüküyor bu konuyu yazılım firmasıyla görüştüğümüzde her seferinde değiştiremeyeceklerini söylediler koliva arkadaşımızın dediği gibi kafa karıştırıcı bir durum,ilk siz değilsiniz bu şikayei telefonla iki sefer daha almıştık her seferindede yazılım firmamıza ilettik , bu konuyu kopyalayıp  yazılım firmasına tekrar mail atacağım,düzeltilmezse yazılım firmamı değiştirmeyi düşünüyorum,bizim için müşteri memnuniyeti önceliğimizdir,
gelişmeleri sizlerle paylaşacağım,
saygılarımla,
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 22:15
Sayın serco , benim yazdıklarımı kesinlikle anlamadıgınız varsayıyorum. Ben şahin peugeot aradıgımda bile karşımdaki bayana , bana kargo takip no verseniz bunların hiçbiri yaşanmyacak dedim. Yani benim kargo ile sıkıntım TAKİP NO sunun olmaması , her iki siparişimde de . Geçen sefer de dile getirmiştim bunu . Dedigim gibi IRADEMle ve İSTEGİMLE silinmesini istiyorum konunun , ancak ne kimseyi karaladım ne de iftira attım ne de mide bulandırdım. Kargoya ben gittim çünkü dün akşam aradıgımda ancak ürünün araçta oldugu , teslim edilemeyebilecegi söylendi. Teslim edildi yazısı ise yanlış hatırlamıyorsam , ayın 6sından beri orada.

207tr forumuna bakarsanız ordaki nickim dirt. Orda şahin peugeot ile ilgili her yerin altına , güvenle alabilirsiniz , cok güvenilir bir firmadır yazan biriyim ben son 1 senedir. O yüzdendir ki ilk iletimde de eski güzel günlerine dönmesi dilegiyle yazdım (kendi açımdan ) . Yazılım firması ile de yapılacak şey , ukalalık olarak kabul etmezseniz , kargo ücreti parametresinin çıkartılmasıdır . Zaten ücretli de olsa ; kargodan kargoya fiyat degişeceginden , mesafe kg başına ücret belirlendiginden bunun belirtilmesi olanak dışıdır. 
Yukarı Dön
Burak Açılır Kutu Gör
MODERATOR
MODERATOR
Simge
P.T FORUM MODERATOR

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Kasım 2012 Saat 22:46
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

[

Görüntüyüde ekleyip gayet anlaşılır bir açıklama yapmak istedim.
Siparişi tamamlama ( kredi kartı bilgilerinin girildiği bölüm ) ekranın önce sürat kartgo alıcı ödemeli yazıyor. Son sipariş ekranında ise kargo ücreti sıfır yazıyor. Şuda bilinmelidirki 20 liralık bir siparişte ücretsiz kargo olması beklenemez. Kargo ayarları alıcı ödemeli yazısı olduğu halde siparişi tamamlama ekranında kargo ücreti yazısının halen yazması ise kullanılan e-ticaret yazılımı ile alakalıdır. Bu durumda Şahin Peugeot' nun suçu nedir ? Bana bunu açıklarmısın.
Bu konu haricinde kargo takip numarası bildirilmesi olayını açıklamak gerekirsede;

Siparişiniz Cumartesi Günün 15.00 civarında vermişsiniz. Pazartesi günü faturanız kesilmiş ve kargoya teslim edilmiş. Kargo'nun ihmalkarlığından dolayıda çarşamba günü size teslim edilmiş. Kargo takip numarasınıda size verip yardımcı olmaya çalışılmış. Burdaki sorunuda açıklarsan sevinirim.

Artık doğru düzgün çalışan esnaf neredeyse kalmadı, Kalan ender esnaflardan birinide gereksiz yere lekelemeyiniz.

Çarşamba günü gelmesi gayet normal sipariş cumartesi verilmiş cumartesi kargoya yetişmemiş olabilir yada başka bir sebepten cumartesi kargolanamamış olabilir normaldir pazar günü kargo firmaları genelde kargo kabul etmez pazartesi kargoya verilip salı günü şubeye ulaşmış çarşamba günüde tesllim olmuş internetten devamlı alışveriş yaparım tecrübelerim bana sürenin normal oldugunu söylüyor .
Zalım Quik Oyun Bozan ...
Yukarı Dön
Dirt Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
05 - Ekim - 1986

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Kasım 2012 Saat 00:38
Sorun şudur ki  , kargom çarşamba gelmedi . Kargom teslim edilmedigi halde , teslim edildi yazılmış olmasının nedeni de prosedür gibisinden açıklandı. Umarım sorunları okuyup yazı yazıyosunuzdur. Biliyorum dışardan birine inanmak zorunda degilsiniz ancak durum bu . Okumayıp yorum yazılıyor ondan sonra sil baştan anlatmak zorunda kalıyorum.

BENİM SORUNLARIM
1- KARGOM HİÇ BİR ZAMAN ELİME ULAŞMADI. Çarşamba günü teslim edildi diye güncellenmesine ragmen , perşembe akşamı aradıgımda araç dagıtıma dahi yeni cıkmıştı. Bana ulaşmayan birşeyin , neye dayanarak teslim edildi yazıldıgını anlayamadım. Teslim edildi demek , kişiye teslim edildi demektir. Kargodaki ürün için , kargoya verildi yazar. Bir önceki resime bakarsanız , orda kargoya verildi yazıyor 

2-KARGO TAKİP NUMARAM HİÇBİR ZAMAN SİTEDE YAZMADI. Herkesin bir işte güçte çalışıyor. Meslegim geregi sabah 9 akşam 6 arası asla duramıyorum 5  dakikadan fazla bi yerde. 3 kere telefon etmem sonucu ancak alabildim takip numaramı , siteye eklemek bunu çok zor degil gibi. 

3-KARGO ÜCRETİ KISMINDA 0.00 TL yazmasına ragmen , kargo ücreti talep edildi. Hadi bu seferkini benim hatamdı , ki fatura detaylarına baktıktan sonra hep onay tuşuna basarım , tüm alışverişlerimi siteden yaparım , 0.00 tl kargo ücreti faturada , ancak faturının üstünde de alıcı ödemeli hiç karşılaşmamıştım. Benim de hatam var

4-BİR ÖNCEKİ SİPARİŞİMDE DE KARGO ÜCRETİM 0.00 tl yazmasına ragmen , ve üzerinde ALICI ÖDEMELİ İBARESİ yer almamasına ragmen , yine kargo ücreti ödemiştim , buna binayen aradıgımda ise , aldıgım cvp tatmin edici olmadı 

5- Firma sahibi kişiyle , herhangi bir dialogum olmadı şu ana kadar. Kendisini tanımam , kendisine karşı hiçbir art niyetim yoktur. Burda gördügüm kadarıyla da ender dürüst esnaflardandır. Ancak ben kendim firma tarafından haksızlıga ugratıldıgımı düşündügüm için bu konuyu açma gereksinimi duydum. 

Foruma 2011 yılında üye oldum , arada sırada ugrar konuları takip ederim , eger insanların düşündügü gibi mide bulandırma vs niyetim olsa , bunu ilk siparişimde daha rahat bi şekilde yapardım. 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5844 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1039 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 230 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3569 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49195 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 290 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 510 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1741 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 985 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3675 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26070 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
208adem1 2
SerkanPinar 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English