![]() |
|
angel far xenon önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2012 Saat 20:08 |
|
arkadaşlar angelları taktıktan sonra halojen ampuller var fakat aydınlatma berbat xenon kit takmak istiyorum marka hakkında pek bilgim yok sizlere danışayım dedim xenon hakkında bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verebilir mi?
|
||
![]() |
||
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
evet arkadaşlar aynı sorun bende de var. angel farlar ile gece sürüş yapmak çok zor. önünü hiç aydınlatmıyor. xenon kit ile ilgili yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
|
||
2003 307 xr 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
aynı sorun bendede var piyasadaki 70 80 liralık olan kitler iş görürmü acaba..?
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Egerkı butcen varsa daha ıyılerıne bak malum pıyasada yurtdısı malları aldı yurudu 40tl bıle nette ama ne kadar saglıklı bılemem :)
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla benimde çözemediğim bir durum bende angel ve xenon var ama aydınlatma kötü angelda mı sorun xenon da mı bilmiyorum
|
||
![]() |
||
fatihgg ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ocak 2012 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
|
Emrah mercekler ne durumda temız mı.Dogrusu sen yenı temızledın farları falan.Xenonlar kaclık ne marka?
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
|
8000k lik veya 6000k lik tercih etmenız lazım.. 6000k derim.. marka olarakta mtech veya cenmax
|
||
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
||
![]() |
||
adali ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Kasım 2012 Konum: kuşadası Durum: Aktif Değil Mesajlar: 54 |
|
h1 uygun olur diyorlar angel için doğru mu?
|
||
2003 307 xr 1,4 hdi
|
||
![]() |
||
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
|
valla mercekler temizde xenon ne marka hiç bakmadım müsait olsam sökcem dışarı cıkarıp merceksiz deneyeceğim diğer arabanın ampulu ile change falan yapcam bakalım ne olcak..
|
||
![]() |
||
_PunisheR_ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Eylül 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 534 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı _PunisheR_
|
bütçe sıkıntım yok fakat 350tl ye de bi xenon alma düşüncem yok bende 6000k yada 4300k istiyorum sislere takcağım xenonu zaten önemsemem görünüş amaçlı kullanacağım için
|
||
![]() |
||
|
Salıh dıyecegım o dur kı kardesım..inş ıkı haftaya soner xenonların hahahahah :D:D saka tabıkı de.tü tü tü masallah.
|
||
2003 307 1.4
2008 Leon |
||
![]() |
||
Quiksilver_106 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Mayıs 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Quiksilver_106
|
Yanlış anlamayın bu durumlara çok karşı olan insanlar var milletin agzıda çuval degil büzesin.. Ben bu tip durumlara hiç hoş bakmıyorum
|
||
MODİFİYE SUÇ DEĞİL YAŞAM TARZIDIR
106-Quiksilver |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |